Полезные материалы

Баварія - Хоффенхайм - прогноз і ставка на матч 24 серпня 2018

  1. Баварія
  2. Хоффенхайм
  3. Баварія - Хоффенхайм: статистика особистих зустрічей
  4. Котирування букмекерських контор
  5. Прогноз і ставка на матч від betonmobile.ru

24 серпня 2018 року в 21:30 за московським часом в Мюнхені пройде матч першого туру німецької Бундесліги між клубами «Баварія» і «Хоффенхайм». Прогноз на цю зустріч готовий запропонувати сайт betonmobile.ru.

Баварія

У минулому сезоні німецького футбольної першості мюнхенці вже традиційно посіли перше місце. Команда набрала 84 очки, випередивши свого головного переслідувача «Шальке» на 21 бал.

У 34 поєдинках чемпіонату «червоні» здобули 27 перемог при 3 нічиїх та 4 поразки. Різниця забитих і пропущених м'ячів склала 92:28. Найбільш результативним гравцем команди і всієї Бундесліги став польський форвард Левандовський з 29 голами і 2 ассистами. На домашньому стадіоні баварці провели 17 матчів, в яких 14 разів радували перемогою своїх шанувальників при 2 нічиїх і 1 поразці.

По завершенні сезону «Баварія» взяла участь в традиційному літньому міжнародному кубку чемпіонів, в якому здобула одну перемогу (над ПСЖ 3: 1) і зазнала двох поразок (від «Ювентуса» 0: 2 і від «Манчестер Сіті» 2: 3). Крім того, було два товариські матчі. Спочатку підопічні Ковача перемогли 1: 0 «Манчестер Юнайтед», а потім вже з більш переконливим рахунком розгромили «Гамбург» (4: 1). Баварці вже встигли розгромити «Айнтрахт» (5: 0) в матчі за суперкубок, а 18 серпня в кубковому поєдинку мінімально здолали «Дрохтерсен-Ассель» (1: 0).

Крім зміни тренера в складі «Баварії» відбулися зміни в складі. Команду покинули півзахисники Артуро Відаль і Дуглас Коста, а також завершив кар'єру воротар Том Штарке. Особливих придбань на момент написання прогнозу вироблено не було. З «Шальке» в якості вільного агента прийшов півзахисник Леон Горецький. З оренди повернулися хавбек Ренату Санчес і форвард Серж Гнабрі.

Хоффенхайм

«Синьо-білі» досить успішно завершили попередній сезон чемпіонату Німеччини, посівши 3-е місце з 55 очками, і заробили пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів.

У 34 матчах першості підопічні Нагельсмана здобули 15 перемог при 10 нічиїх і 9 поразок. Забивши 66 голів, самі «синьо-білі» пропустили 48. Найкращим бомбардиром клубу був 26-річний форвард Марк Ут, який забив 14 голів і віддав 4 результативних паси. На виїзді в 17 поєдинках «Хоффенхайм» зміг здобути лише 4 перемоги при 6 нічиїх і 7 поразок.

В рамках підготовки до нового сезону команда Нагельсмана 6 товариських матчів, в яких не зазнала жодної поразки при 4 перемоги і 2 нічиї. Однак в суперниках були переважно свідомо слабкі клуби. 18 серпня «Хоффенхайм провів кубковий матч проти« Кайзерслаутерна », в якому здобув перемогу з рахунком 6: 1.

У літнє трансферне вікно з команди пішли нападники Гнабрі і Ут, півзахисник Атік, воротар Швабе і захисник Гімбер. У той же час сюди прийшли нападники Біттенкорт ( «Кельн») і Бельфоділь ( «Стандард»), півзахисник Гриф ( «Боруссія») і захисник Касим Адамс ( «Янг Бойз»).

Баварія - Хоффенхайм: статистика особистих зустрічей

Баварія - Хоффенхайм: статистика особистих зустрічей

За два рази в п'яти останніх очних протистояннях перемагала кожна з команд, і ще в одному випадку фіксувався мирний результат. У минулому сезоні Бундесліги суперники обмінялися домашніми перемогами (5: 2 в Мюнхені і 2: 0 в Зінсхаймі).

Котирування букмекерських контор

Явним фаворитом матчу на «Альянц-Арені» букмекери вважають господарів поля. Так, в БК Вінлайн на успіх «Баварії» можна поставити з коефіцієнтом 1,25, тоді, як перемога гостей з Зінсхайма котирується, як 10,00. Нічия пропонується за 6,22. Що стосується результативності, то експерти практично впевнені, що мінімум три голи ми побачимо. На тотал більше 2,5 дається коефіцієнт 1,34, тоді, як «низова» варіант дається за 2,84.

Прогноз і ставка на матч від betonmobile.ru

Дійсно, складно припустити, що завадить господарям стартувати з домашньої перемоги в новому сезоні Бундесліги. Однак, навряд чи підопічні Ніко Ковача влаштують розгром.

Чи пройде ставка?

Чи пройде ставка?