Полезные материалы

Баварія - ПСЖ прогноз на 05-12-2017 | Ставка на Баварія - ПСЖ 5 грудня 2017

  1. Баварія
  2. ПСЖ
  3. Статистика особистих зустрічей Баварія - ПСЖ
  4. Коефіцієнти на матч від букмекерської контори
  5. Ставка на матч Баварія - ПСЖ від sportstavki. online

5 грудня в 22-45 за київським часом в шостому турі групової стадії ЛЧ «Баварія» на «Альянц-Арені» зіграє з ПСЖ.

5 грудня в 22-45 за київським часом в шостому турі групової стадії ЛЧ «Баварія» на «Альянц-Арені» зіграє з ПСЖ

Баварія

Колектив з Мюнхена з 12 очками займає в групі друге місце, вже забезпечивши собі місце в плей-офф. Єдине свою поразку «Баварія» зазнала в гостях від ПСЖ 0-3. У минулих же двох турах команда з деякими складнощами обігравала в гостях «Селтік» 2-1 і «Андерлехт» 2-1. Шотландцям переможний м'яч забив Мартінес на 77-й хвилині, а бельгійцям Толіссо, також в кінцівці. У чемпіонаті Німеччини же дружина Хайнкеса впевнено очолює таблицю, випереджаючи друге місце на шість очок. Трохи більше тижня тому клуб в Менхенгладбаха поступився «Боруссії» 1-2, а напередодні не надто впевнено вдома здолав «Ганновер» 3-1. До 67-й хвилині був мирний результат, але м'ячі Комана і Левандовскі з пенальті дозволили набрати три очки. Причому польський форвард забив 14-й гол у 14 матчах Бундесліги.

ПСЖ

Парижани раніше виграли всі п'ять зустрічей з великим рахунком, відповідно очолюючи групу. Причому забив ПСЖ 24 м'ячі, пропустивши лише один. Вразив ворота команди в минулому турі «Селтік», але при цьому французький клуб здобув вікторію 7-1. Відзначимо, що за два голи на свій рахунок записали Неймар і Кавані. У чемпіонаті Франції ж підопічні Емері напередодні зазнали першої поразки в сезоні, несподівано в гостях програвши «Страсбургу» 1-2, проте все одно з запасом в дев'ять очок очолюють турнірну таблицю. Наставник залишив на лавці Кавані, який вийшов тільки на 15 хвилин, а Мбаппе з Неймаром організували всього один м'яч, автором якого став француз. Також відзначимо, що в експериментальному складі була і захисна лінія.

Статистика особистих зустрічей Баварія - ПСЖ

Поєдинок колективів в першому колі поточного турніру, в якому ПСЖ вдома розгромив «Баварію» 3-0, є єдиним очним за останні роки.

Коефіцієнти на матч від букмекерської контори

БК Ліга ставок оцінила перемогу «Баварії» в 2,47, а на вікторію ПСЖ і нічию пропонує котирування 2,67 і 3,7. Також на кількість в поєдинку голів більше 2,5 в конторі можна поставити за коефіцієнтом 1,49, у той час як на менше - по 2,49.

Ставка на матч Баварія - ПСЖ від sportstavki. online

«Баварія» спробує взяти у парижан реванш за поразку в гостях, але при цьому і ПСЖ хоче закінчити виступ в групі шістьма вікторіями, і буде грати також тільки на перемогу. Звідси від зустрічі варто очікувати двосічна гри, і високої результативності.

Прогноз і ставка на гру Баварія - ПСЖ - тотал голів більше трьох за 1,74.