Полезные материалы

Бундесліга. Боруссія Дортмунд - Баварія. Прогноз від експертів на матч 10.11.18

«Боруссія Дортмунд» - «Баварія» «Боруссія Дортмунд» - «Баварія». Практично третина турнірної дистанції позаду. Після десяти турів на чолі турнірної сітки знаходяться «джмелі», а не їх одвічні суперники, нині замикають призову трійку. Обидва колективи мотивовані домогтися максимального результату, враховуючи, що господарям поля це дозволить зміцнити лідерські позиції, а гостям повернутися в чемпіонську гонку, скоротивши розрив від конкурента. Очікується яскраве протистояння, фаворитом якого, на думку букмекерів, є команда гостей. Чи вдасться підопічним Люсьєна Фавра здивувати аналітиків букмекерських будинків продовживши свою безпрограшну серію?

«Боруссія Дортмунд». Після відходу Юргена Клоппа видала лише один яскравий сезон - під керівництвом Томаса Тухель, продемонструвавши феноменальні показники результативності. Однак з подальшим курсом на перебудову колективу ні він, ні Петер Бос, ні Петер Штёгер не зуміли впоратися. Останній все ж зумів гарантувати команді прописку в зоні Ліги Чемпіонів, після чого «джмелі» почали нову главу під керівництвом Люсьєна Фавра. Швейцарський фахівець, який має «успішні кейси» в Бундеслізі якісно попрацював над посиленням складу, витративши всього 73 млн. €. Вже зі старту сезону «Боруссія Дортмунд» задала хороший темп, досить впевнено розправляючись зі своїми суперниками. У серії з п'ятнадцяти поєдинків лише тричі не зумівши домогтися максимального результату, розписавши світові в виїзним поєдинках з «Ганновером» (0: 0) і «Хоффенхаймом» (1: 1), а так само домашньому протистоянні з «Гертою» (2: 2 ). Уже цього тижня «джмелі» могли гарантувати вихід в плей-офф ЛЧ, але «Атлетіко Мадрид» все ж зумів в рідних пенатах помститися за найбільшої поразки під керівництвом Дієго Сімеоне, забивши два м'ячі, і на тлі того, що була підведена риска під вищезгаданої п'ятнадцяти-матчевої безпрограшної серії підопічні Люсьєна Фавра докладуть максимум зусиль, щоб дати початок новій в сутичці з принциповим візаві. Поза грою Абду Діалло, Марсель Шмельцер і Шінджі Кагава.

«Баварія» в минулому сезоні вступила в період зміни поколінь після завершення кар'єри Філіпом Ламом і Хабі Алонсо, під що спеціально запрошувався досвідчений італійський алленаторе Карло Анчелотті, але серія не втішних результатів стала причиною повернення Юппа Хайнкеса, під керівництвом якого «червона машина» заграла на колишньому рівні. За підсумками сезону команду довірили Ніко Ковача, який відразу ж зіткнувся з проблемою збереження кістяка команди, який бажає зміни обстановки, але запевнивши в найвищих турнірних цілі на сезон, він досить впевнено почав ігровий рік, вигравши сім матчів поспіль з сумарним рахунком 19: 2. В середині осінньої частини спостерігався ігровий спад, але Ніко Ковача вдалося стабілізувати ситуація, і нині «Баварія» на протязі шести ігор не програє, хоча і результати даються з певними зусиллями.

Висновок: обидва колективи не відчувають серйозних кадрових проблем. Букмекери віддають перевагу гостям, але нині більш привабливий футбол демонструють господарі поля, і на тлі підтримки рідних стін їх недооцінювати не варто.

Прогноз від професіоналів Стратегія.Ком - Боруссія Дортмунд з форою +1 ( коеф. - 1.42 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 3: 2. Успішний прогноз. + Ставка: Боруссія Дортмунд з форою +1, Коеф .: 1.42, (100 у.о.) Рахунок - 3: 2

Чи вдасться підопічним Люсьєна Фавра здивувати аналітиків букмекерських будинків продовживши свою безпрограшну серію?