Полезные материалы

"Вольфсбург" - "Баварія": прогноз і ставка на матч 20 жовтня 2018

  1. Статті по темі
  2. "Вольфсбург"
  3. "Баварія"
  4. Статистика та особисті зустрічі
  5. Ставка на матч "Вольфсбург" - "Баварія"

Статті по темі

У суботу, 20 жовтня, о 16:30 за московським часом на стадіоні "Фольксваген-Арена" розпочнеться центральний матч 8-го туру чемпіонату Німеччини між "Вольфсбургом" і мюнхенською "Баварією". Ми наведемо цікаві факти про командах, розглянемо коефіцієнти букмекерів, зробимо власний прогноз, а також дізнаємося, які ставки на даний момент найбільш актуальні.

"Вольфсбург"

Перші тижні сезону "вовки" провели відмінно. Для початку вони виграли у "Ельверсберга" в матчі 1/32 фіналу Кубка Німеччини (1: 0), а потім зробили дві перемоги в двох перших турах - над "Шальке-04" (2: 1) і "Байєром" (3: 1). Вболівальники задоволено потирали руки, але адекватного продовження не було - в п'яти наступних матчах "зелені» не здобули жодної перемоги (+ 0 = 3-2, 5: 9). В останньому матчі перед міжнародною паузою, наприклад, вони програли "Вердеру" (0: 2).

Після семи турів в активі "Вольфсбурга" 9 очок. Команда Бруно Лаббадіі ділить з "Майнцем" восьме місце. Різниця м'ячів у "вовків" негативна - 10:11. Вони десяті за забитими і одинадцятий за пропущеними. За xPts "автозаводци" восьмі.

Будинки "Вольфсбург" теж грає так собі. У чотирьох матчах здобуто лише одна перемога, загальний баланс виглядає як + 1 = 2-1 при різниці 7: 8. По грі в рідних стінах "зелені" йдуть дев'ятими.

Проти "Баварії" не зіграють травмовані Ігнасіо Камачо, Жосу Жозуа Гілавогі і Ісмаїл Аззауі.

"Баварія"

У команди Ніко Ковача проблем теж вистачає. "Баварія" не виграє вже чотири матчі поспіль. Спочатку вона сенсаційно поділила очки з "Аугсбургом" (1: 1), потім без варіантів поступилася "Герті" (2: 0), потім не змогла обіграти "Аякс" (1: 1), а перед відходом на паузу осоромилася будинку в грі з Гладбахом - 0: 3!

Після семи турів у "Баварії" 13 очок. Відставання від лідируючої дортмундської "Боруссії" вже становить 4 бали. При цьому "Баварія" забиває майже в два рази менше дортмунцев - 12 проти 23! З обороною справи у мюнхенців трохи кращі - вони пропустили лише 8 м'ячів, краще них захищаються тільки дві команди. За xPts "Баварія" перша.

В гостях у мюнхенців дві перемоги в трьох матчах, це один з кращих показників в Бундеслізі. "Баварія" пропустила в гостях лише два м'ячі, надійніше на виїзді не захищається ніхто.

Проти "Вольфсбурга" не зіграють травмовані Корентен Толіссо, Кінгслі Коман і Рафінья.

Статистика та особисті зустрічі

  • "Вольфсбург" і мюнхенська "Баварія" зустрічалися 48 разів. Значна перевага у "Баварії": + 37 = 6-5 при різниці 115: 40.
  • Якщо брати до уваги тільки матчі в Вольфсбурзі, то перевага "Баварії" буде таким: + 14 = 4-5 при різниці 45:23.
  • У минулому сезоні команди зустрічалися двічі. У Мюнхені була нічия 2: 2, у Вольфсбурзі виграла "Баварія" - 2: 1.
  • У шести останніх домашніх матчах "Вольфсбурга" незмінно пробивався ТБ (2,5).
  • "Вольфсбург" пропускав в кожному з семи останніх домашніх матчів.
  • "Баварія" виграла 6 з 7 останніх виїзних матчів.

Коефіцієнти на матч від букмекерської контори

За даними БК "Олімп" фаворитами в майбутнє протистояння вважаються футболісти "Баварії". Коефіцієнт на перемогу мюнхенців становить 1,39. При цьому успіх "Вольфсбурга" оцінюється коефіцієнтом 8,25. На нічийний результат можна поставити з коефіцієнтом 5,35.

Коефіцієнт на ТБ (2,5) дорівнює 1,55, тоді як коефіцієнт на ТМ (2,5) - 2,52.

Ставка на матч "Вольфсбург" - "Баварія"

У "Вольфсбурга" серйозні проблеми із захистом. Команда Бруно Лаббадіі пропускає більше 1,5 м'ячів за вечір, в семи останніх домашніх матчах вона незмінно дозволяла вразити свої ворота. "Баварія" останнім часом теж не дуже надійна - "Герта" забила їй двічі, Гладбах тричі. Обидва матчі минулого сезону дали ТБ (2,5) - чому б не заграти цю ж ставку і в суботу?

Прогноз і ставка на матч "Вольфсбург" - "Баварія" - ТБ (2,5) за коефіцієнт 1,55Обидва матчі минулого сезону дали ТБ (2,5) - чому б не заграти цю ж ставку і в суботу?