Полезные материалы

Трансфери «Баварії». Літо-2015

  1. «Баварія». відбулися трансфери
  2. пішли
  3. «Баварія». трансферні чутки

«Баварія» провела витратне, але ефективне літо, закривши пару проблемних позицій і зробивши пару покупок на перспективу

«Баварія» провела витратне, але ефективне літо, закривши пару проблемних позицій і зробивши пару покупок на перспективу.

«Баварія». відбулися трансфери

прийшли

«Баварія» придбала двох дуже сильних півзахисників Артуро Відаля і Дугласа Косту . Відаль провів приголомшливий минулий сезон з перемогами в італійській Серії А, Кубку Італії та Кубку Америки і фіналом Ліги чемпіонів. За 28-річного чилійця в самому соку довелося заплатити «Ювентусу» 37 млн ​​євро. 24-річний Дуглас Коста досяг стелі в донецькому «Шахтарі» і жадав прогресу - «Баварія» і пропозиція в 30 млн євро підвернулися як не можна до речі. Тепер середня лінія рекордмайстера виглядає максимально збалансовано і дуже небезпечно.

Ще дві покупки «Баварія» зробила в довгострокову перспективу. За 20-річного Джошуа Кімміха мюнхенці заплатили «Штутгарту» 8,5 млн євро, Хосеп Гвардіола свято вірить, що молодий опорник допоможе команді вже в нинішньому сезоні. За форвардом «Ювентуса» Кінгслі Команом «Баварія» ганялася півліта і все-таки домовилася з туринцями про дворічну оренду 19-річного гравця з правом викупу.

Була і чисто технічна покупка голкіпера «Штутгарта» Свена Ульрайха за 3,5 млн євро. Тепер Ульрайх буде страхувати Ману Нойєра замість Пепе Рейни.

пішли

«Баварія» розлучилася з Джерданом Шакірі за 17 млн ​​євро, який транзитом через «Інтер» потрапив в «Сток Сіті». Швейцарець був незадоволений кількістю ігрового часу в «Баварії», спробував себе в Італії і поїхав шукати щастя на Туманний Альбіон.

Поїхала і ікона клубу Бастіан Швайнштайгер. Німця привернув до свого манчестерський проект Луї ван Гал. Для «червоних дияволів» трата 9 млн євро не критична, а Швайні дуже хотів новий виклик.

Блукач Пепе Рейна проданий в «Наполі» за 2 млн євро. З огляду на нинішні ігрові кондиції іспанського кіпера, його заміна на Ульрайха здається швидше плюсом, ніж мінусом.

Центрбек Данте втратив форму і під завісу літнього трансферного вікна відправився в «Вольфсбург» за 4,5 млн євро. Дозрівати в «Шальке» пішов 20-річний П'єр-Еміль Хейбьерг. Після 9 років співпраці закінчив свій шлях в «Баварії» 36-річний перуанський форвард Клаудіо Пісарро.

«Баварія». трансферні чутки

«Баварія» раз у раз з'являлася в числі претендентів на топових гравців, але до конкретики ні разу не доходило. Подейкували, що лідер «Вольфсбурга» Кевін де Брейне може перебратися в Мюнхен наступного літа, але бельгієць вирішив діяти прямо зараз і підписав соковитий 6-річний контракт з «Манчестер Сіті».

Під закриття літнього трансферного вікна пройшла інформація про інтерес рекордмайстера до правого захисника «Евертона» Шеймус Коулмен і центрбека «Атлетика» з Більбао Емеріка Лапорта, але правдоподібність цих переходів під сумнівом. При цьому «кришталевого» захисника «Баварії» Хольгера Бадштубера пов'язували з орендою в "Штутгарті".

«Галатасарай» виходив на арьер Роббена, але голландець відмовився переходити в турецький клуб.

Ходили чутки про серйозний інтерес «МЮ» до Томасу Мюллеру. Головний тренер манкуніанців Луї ван Гал є великим шанувальником таланту німця і знаходиться з ним в чудових стосунках.

Трансфери «Челсі». Літо-2015

Трансфери «Ювентуса». Літо-2015

Трансфери «Зеніту». Літо-2015

Трансфери «Манчестер Юнайтед». Літо-2015

Трансфери «Реала». Літо-2015

Трансфери «Барселони». Літо-2015

Фото: MICHAELA REHLE / REUTERS