Полезные материалы

Біатлон. Кубок світу. Холменколлен, Норвегія. Пряма трансляція жіночої гонки переслідування. Дивитися в прямому ефірі. 18 березня 2018

Юлія Джима / Фото - Андрій Іванов

У неділю, 18 березня, в норвезькому Холменколлені завершиться восьмий етап Кубка світу з біатлону. Першою гонкою змагального дня стане жіночий персьют, де прекрасну стартову позицію має українська біатлоністка Юлія Джима.

Після успіху в спринті, гонку переслідування Юля почне третій, програючи на старті лідеру Анастасії Кузьміної 29 секунд. Між словачкою і української на старт піде білоруска Дарина Домрачева, яка буде програвати Кузьміної 9 секунд.

Відзначимо, що в гонку переслідування пробилася ще одна українка, а саме Анастасія Меркушина. Її стартова позиція - 59-я, з програшем о 2:29 хвилини. Повний старт-лист на гонку дивіться тут .

Ця гонка стане останньою для українських біатлоністок в нинішньому сезоні. Через бойкоту заключного етапу в російській Тюмені , Українські біатлоністи повертаються додому вже в понеділок, 19 березня.

Відео гонки:

Відзначимо, що після жіночої гонки переслідування в Холменколлені відбудеться чоловіча естафета. Склад української команди наступний: Артем Прима - Руслан Ткаленко - Дмитро Підручний - Володимир Семаков. Онлайн трансляція гонки доступна на нашому порталі .

Результати та розклад усіх гонок Кубка світу 2017/2018 .

Рейтинг:

(Голосів: 0)