Полезные материалы

Біатлон. Кубок світу. Тюмень, Росія. Онлайн трансляція чоловічої спринтерської гонки. Дивитися в прямому ефірі. 22 березня 2018

Лідери загального заліку Кубка світу / IBU

У четвер, 22 березня, в російської Тюмені стартував заключний етап Кубка світу з біатлону. Етап в Росії бойкотує відразу кілька команд, в тому числі і збірна України , Однак лідери світового біатлону все ж приїхали до Сибіру .

За підсумками чоловічий спринтерської гонки визначився володар Малого кришталевого глобуса в цьому виді програми. Ним став француз Мартен Фуркад, незважаючи на те, що перед гонкою лідер загального заліку Кубка світу на 31 пункт відставав від норвежця Йоханнеса Бе. Однак норвежець вкрай невдало виступив у гонці і не зміг здобути перемогу в заліку спринтерських гонок.

У загальному заліку Кубка світу впевнене лідерство продовжує утримувати Мартен Фуркад, який вже достроково оформив в ньому перемогу . За третє місце в тоталі боротьбу ведуть росіянин Антон Шипулін і німець Симон Шемпп.

Всього на старт спринтерської гонки вийшли 84 біатлоніста. Повний старт-лист дивіться тут .

Етап Кубка світу на стадіоні «Перлина Сибіру» проводитися вперше. Раніше тут проходив Чемпіонат Європи 2016 року, річний Чемпіонат світу 2014 року, а також етапи Кубка IBU.

Відео гонки: