Полезные материалы

Найближчі трансфери футболу взимку 2018.

Фото: ФК «Тосно»

Як стало відомо «Спорту День за Днем», нападник Євген Марков з високою часткою ймовірності може покинути «Тосно» в найближче трансферне вікно. У трансфер зацікавлені як клуб, так і гравець. «Тосно» розраховує заробити на трансфері одного з кращих бомбардирів РФПЛ (8 м'ячів), в той час як Маркову лестить перспектива боротьби за вихід в єврокубки, а не за виживання. Найбільш імовірним варіантом продовження кар'єри Маркова можна вважати перехід в «Краснодар», звідки найближчим часом має піти в «Вест Хем» Федір Смолов. Якщо «бикам» і «молотобійцям» вдасться провернути трансфер нападника збірної Росії і кращого бомбардира РФПЛ двох останніх років, Марков змінить рідні Озерки на новобудови в мікрорайоні Панорама, де в основному проживають гравці «Краснодара».

Відзначимо, що генеральні директори «Краснодара» і «Тосно» Володимир Хашиг і В'ячеслав Матюшенко спілкувалися один з одним більше години під час листопадового візиту південців в Санкт-Петербург на матч 16 туру РФПЛ, в якому Смолов відзначився двома м'ячами, а Марков - гольовою передачею на Антона Заболотного (1: 3).

23-річний Марков - вихованець академії «Зеніта». На його рахунку два сезони виступів за «Зеніт» -2 і "Єнісей" (в Красноярську - на правах оренди). У «Тосно» він перейшов напередодні сезону-2015/16. 21 травня 2016 року його оформив перший в кар'єрі і в історії клубу хет-трик - в гостьовому матчі проти «Факела» (3: 1). 25 листопада 2017 року його вдруге в кар'єрі забив три м'ячі за матч - тульському «Арсеналу» (3: 2). Це єдиний хет-трик в нинішньому сезоні РФПЛ.

Оцініть матеріал:

олег1952 - 18.12.2017 22:10

Скоро і вірменське радіо підключиться до трансферним чутками ...