Полезные материалы

Пісні страви на Новий рік 2018

Багато господині готують пісні страви до Нового року Багато господині готують пісні страви до Нового року. Адже це не тільки корисно, але й дуже смачно. Зверніть свою увагу на запропоновані нижче рецепти пісних страв на Новий рік Собаки. Повірте, гості будуть в захваті, спробувавши приготовані вами незвичайні, апетитні і дуже смачні страви.

Для початку розглянемо рецепт дуже смачної риби по-марокканські.


Для початку розглянемо рецепт дуже смачної риби по-марокканські

Для приготування візьміть рибу, очистіть її і натріть всередині сіллю і перцем. Далі наріжте дрібно зелень і лимон часточками. Зеленню нафаршіруйте рибу, зверху рибку полийте оливковою олією, яке змішайте з дрібкою солі, цукру і паприки. Покладіть рибку на фольгу, зверху викладіть лимони, нарізані оливки і відправляйте в духовку приблизно на годину. Періодично її можна поливати соком, який виділяється при готуванні. Перед подачею прикрасьте зеленню, лимоном і помідорами чері.

Також в якості закуски можна приготувати незвичайні канапе з рибою. Закуска дуже смачна і не залишить вас байдужими.



Інгредієнти: білий хліб (можна взяти і житній), зелень салату, сьомга слабосолона, лимон, зелень петрушки і маслини. Хліб наріжте невеликими квадратиками, а зверху покладіть салат. За бажанням хліб можна підсмажити на сухій сковороді. Лимон, маслини наріжте і загорніть в шматочок риби. Рибу за допомогою шпажки прикріпіть до хліба. Прикрасьте зеленню петрушки, викладіть закуску на плоске блюдо і все, апетитна закуска готова до подачі на святковий стіл.

І, звичайно ж, пісні рецепти 2018 не обходяться без цікавих і смачних закусок.



Щоб приготувати таку закуску знадобляться мариновані гриби - 100 г, відварні очищені креветки - 200 г, цибуля - 3 шт, помідори - 6 шт, майонез, зелень і журавлина (за бажанням, для прикраси). Змішайте нарізаний і замаринований в оцті цибуля, гриби, зелень і майонез. Розріжте гострим ножем помідори навпіл і виріжте краю гострими зубчиками. Видаліть м'якоть ложечкою, а всередину викладіть отриману начинку. Помідори викладіть на блюдо, зверху покладіть по кілька креветок і ягоди журавлини. Незвичайне поєднання інгредієнтів приємно здивує гостей. До того ж, таке блюдо не тільки смачне частування, а й окраса для столу.

Готуючи пісні страви на Новий рік 2018 не забудьте побалувати гостей солоденьким. Ванільне печиво чудово прикрасить святковий стіл.



Для приготування цього печива візьміть маргарин (рослинний) і мед - по 2 ст.л, соняшникова олія - ​​70 мл, ваніль - 20 г, борошно - 200 г, джем і горіхи. Всі продукти змішайте, замісіть тісто, скачайте його в кулю, оберніть плівкою і приберіть в холодильник на 2 години. Після, розкачайте тісто, виріжте печиво, зробіть в кожному невелику ямку, яку Ви будете розміщувати по ложечці джему. Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів. Печиво виходить дуже м'яким і має незвичайний ванільно-медовий смак.

Як бачите, приготувати смачні та оригінальні страви на свято зовсім нескладно, головне проявити трішки фантазії. З такими стравами ваш стіл запам'ятається гостям надовго.
Смачного!

загрузка ...