Полезные материалы

Смачні рецепти білкових сніданків для схуднення - 2018

3 5 5

Багато дівчат не снідають вранці, обмежуючись лише чашкою кава , І в кращому випадку якимось печивом. А дарма. Дієтологи кажуть, саме сніданок є найважливішим прийомом їжі, і якщо обід годі й доїсти, а про вечерю забути, то ось з першим прийомом їжі краще не жартувати. Так, після нічного сну організм потребує в калоріях, щоб запустити нормальну діяльність. А, якщо їх не дати, то все подальше їжу він буде відкладати "про запас". Саме тому сутра потрібно їсти.

Якщо говорити про те, який повинен бути сніданок, тут все просто: на твоїй ранкової тарілці повинні бути, як вуглеводи (щоб дати сили), так і білки. Цікаво те, що люди, які худнуть, в принципі, повинні включати в своїй раціон достатню кількість білків. Адже ні для кого не секрет, що протеїн (який виходить з білкової їжі) є дуже поживним компонентом їжі. Так, він надовго дарує відчуття ситості, і організму потрібно багато часу і сил, щоб його перетравити. Саме тому після білкової їжі можна не їсти півдня, і прекрасно себе почувати. У той час, як після здобних булочок хочеться їсти вже через годину.

Читати також: Зоряна дієта Бейонсе: як скинути 15 кілограм за місяць

Щоб твій сніданок був правильним і поживним, під час схуднення 30% порції порції повинні складати складні вуглеводи, а 70% - білки.

РЕЦЕПТИ БІЛКОВОГО ЗАВТРАКА: 3 ВАРІАНТИ

Яєчня і овочевий салат

Яєчня і овочевий салат

Один з найбільш швидких варіантів сніданку для тих, що худнуть є яєчня і овочевий салат. Для приготування яєчні на розігріту сковороду розбий 2-3 яйця, і доведи до готовності. Ідеальний салат для ранку стануть листя салату, трохи сиру і помідори. Якщо якогось з інгредієнтів у тебе немає, придумай свій варіант овочевого салату. Заправляти його можна оливковою олією. В якості напою вибирай зелений або трав'яний чай.

Вівсянка і котлети на пару

Ще одним нескладним варіантом сніданку є запарених вівсянка і котлети на пару. Звичайно, котлети зовсім необов'язково готувати прямо сутра: можна приготувати партію, і "розкидати" їх на кілька днів. Для приготування котлет на пару тобі знадобиться куряче філе і спеції. З філе зроби фарш, додай в нього улюблені спеції, сформуй котлетки і відправ в пароварку. Якщо хочеш зробити їх більш м'якими, додай трохи подрібненої в борошно вівсянки і ложку нежирної сметани.

Тост з сиром і омлет

Тост з сиром і омлет

Сніданок може бути не тільки корисним, але і смачним. Так, просуши в духовці хліб, зверху поклади салат, помідор і сир. Поки хліб сушиться можна приготувати омлет (для його приготування тобі знадобиться яйце і трохи знежиреного молока). У омлет можна додавати сир, зелень, гриби і інші овочі.

Читати також: Як організувати фітнес-харчування, коли зовсім немає часу

Якщо ти не уявляєш своє ранок без кави, пий його після прийому їжі. Головне, щоб напій був без цукру.

Головне, щоб напій був без цукру