Полезные материалы

Одруження наосліп-3: дивитися 9 випуск онлайн (ефір від 12.04.2017)

Редакція

У новому випуску одна пара незнайомців одружилася наосліп на тиждень і отримала шанс побудувати щасливі відносини в проекті Одруження наосліп-3 .

Герої нового випуску вже мали невдалий досвід відносин і розчарувалися в своїх обранців. На їх прикладі глядачі навчаться боротися зі страхом перед відносинами і дізнаються, як відкритися нової любові.

Анастасії, яка вийшла заміж за незнайомця, 34 роки. Дівчина із зовнішністю актриси Памели Андерсон насолоджується життям і не обтяжує себе роботою. Настя приділяє багато уваги догляду за собою і вважає, що чоловік повинен повністю забезпечувати жінку і робити все заради її комфорту. Вона шукає мужнього чоловіка, готового на все заради коханої.

експерти реаліті Одруження наосліп-3 підібрали їй пару на основі психологічної і емоційно-сексуальну сумісність. «Обранцем» Насті стане 42-річний поціновувач жіночої краси Олександр, який вже мав досвід сімейного життя, але не втримав свого щастя. Він працює тренером з бодібілдингу та фітнесу і шукає пристрасну жінку, з якою зможе створити нову сім'ю. Але перш за все, Олександру доведеться забути старі образи і знову довіритися жінці.

«Немає ніякого сенсу боятися помилок минулого. Потрібно рухатися вперед і робити все, що в наших силах, щоб наше життя стало краще тут і зараз », - говорить Єгор Тополов.

Цікаво, що Олександр приготував несподіване випробування для своєї «нареченої». Анастасії довелося пройти тест на ерудицію.

Психологи проекту Одруження наосліп-3 не раз відзначали, що створення щасливої родини - це зусилля обох партнерів.

«І Олександр, і Настя мають те, що потрібно іншому. Але кожен з них звик більше отримувати, ніж давати в стосунках », - коментує Олена Любченко, акцентуючи на проблемі, через яку розлучається безліч пар.

Чи зміг Олександр забути старі образи і довіритися пристрасної Анастасії, і чи навчилися герої дарувати любов і турботу один одному.

Новий випуск шоу Одруження наосліп-3 дивіться прямо зараз на нашому сайті TV.UA .

Всі випуски проекту Одруження наосліп-3 можна подивитися ТУТ .