Полезные материалы

Підсумки Кубка України UBPF 2015

  1. фото:

Цієї суботи, 23 травня, в ДК КПІ пройшов ювілейний 5-й Кубок України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму UBPF 2015.

Цієї суботи, 23 травня, в ДК КПІ пройшов ювілейний 5-й Кубок України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму UBPF 2015

Початок змагань ознаменувався врученням пам'ятного трофею і подарунка Президенту Федерації UBPF Валерієм Луцак за сорокарічну активну спортивну, тренерську і організаторську роботу в українському і світовому бодібілдингу.

Глава суддівського секретаріату Шабельна Світлана і суддя національної категорії Корнієнко Наталія (віце-чемпіонка світу з бодібілдингу) отримали пам'ятні значки «5 років UBPF» за свій внесок і неперевершена якість роботи в Федерації.

Окрема подяка класичного ювелірного дому Лобортас і його засновнику, Ігорю Лобортасу, за неоціненну допомогу в підготовці нагородних матеріалів і пам'ятних знаків.

204 учасника з усієї країни порадували публіку відмінною підготовкою і чудовими довільними програмами, а ми, в свою чергу, порадували атлетів кращої в країні нагородний атрибутикою і призовий політикою. Були розіграні комплекти нагород в 20-ти категоріях серед чоловіків і жінок жоден учасник не пішов з порожніми руками - всі вони отримали медаль учасника і диплом на пам'ять про Кубок України UBPF 2015.

Були розіграні комплекти нагород в 20-ти категоріях серед чоловіків і жінок жоден учасник не пішов з порожніми руками - всі вони отримали медаль учасника і диплом на пам'ять про Кубок України UBPF 2015

Кожен фіналіст (а їх в цій версії п'ять) отримав диплом, медаль учасника та пам'ятний ексклюзивний трофей. Всі призери (перші, другі, треті місця) були відзначені відповідними медалями (золото, срібло, бронза) і кубками, а переможець кожної категорії - ще й цінними подарунками від численних партнерів федерації.

Але найшикарніші, метрові по висоті Кубки, отримали абсолютні переможці:

  • Роман Гаврищук у чоловіків
  • Дюкарева Ольга у жінок

Хто ж ці спортсмени?

фото:

Якщо Ольга Дюкарева в бодібілдингу новачок, лише в минулому році виграла категорію на Чемпіонаті України UBPF 2014 , То Роман Гаврищук - іменитий і заслужений спортсмен:

  • Абсолютний чемпіон України 2011-2012 рр;
  • Абсолютний Чемпіон Європи 2010, 2013 роки;
  • Містер-Юніверс 2012 р;
  • Абсолютний чемпіон світу 2013р.

Невелика перерва в спортивній кар'єрі Романа Гаврищука був викликаний одруженням і народженням сина ... І ось, в цю суботу, ми стали свідками тріумфального повернення на сцену зірки українського бодібілдингу!

Але не тільки боротьба в Абсолютних категоріях приковувала увагу під час змагань. Видовищна інтрига розгорнулася в категорії чоловіків до 90 кг, де «зчепилися» минулорічний Абсолютний чемпіон України і Європи Олександр Ярмоленко і Абсолютний чемпіон України і Містер Юніверс 2013 Микола Карпук. З мінімальним відривом виграв Микола.

І ще одна сенсація турніру - виступ в номінації атлетик-фізик у чоловіків (класичний бодібілдинг) чемпіона світу 2009 року Володимира Горая. Незважаючи на свій «ветеранський» вік, Володимир відмовився виступати серед чоловіків старше 40 років, і будемо воювати з молодими колегами. Переміг в категорії і зайвий раз довів, що майстерність з роками лише міцніє.

Традиційно щільна конкуренція в категоріях фізікмодель у жінок а також найшикарніші довільні програми у чоловіків не давали нудьгувати навіть непосвяченому глядачеві. І глядач не підкачав, до останнього підтримуючи спортсменів і не забуваючи, що найкраща нагорода для спортсменів - це захоплені погляди і вдячна публіка.

Але на Кубкових перемоги сезон ще не закінчений. Сьогодні Роман Гаврищук і збірна UBPF готуються до Чемпіонату Європи, який відбудеться 5-6 червня в м Бредда, Нідерланди. Побажаємо нашій збірній чергових тріумфів!

Також вітаємо всіх Учасників Кубка України UBPF 2015 і бажаємо їм миру, здоров'я і нових перемог!

Організатор: Всеукраїнська федерація бодібілдингу, фітнесу та атлетизму (UBPF), є невід'ємною складовою світової спортивної федерації бодібілдингу та атлетизму WBPF (World Bodybuilding Physique Sport`s Federation).