Полезные материалы

БІЙ КОСТЯ ЦЗЮ VS РОЙ ДЖОНС в Крокус Сіті Хол 4 квітня 2012

4 квітня 2012 року, о 20:00 на рингу Крокус Сіті Хол (м. Мякинино) відбудеться поєдинок в напівсередній вазі знаменитих боксерів Кості Цзю і Роя Джонса. Ціни квитків починаються від 1000 рублів. Бій Костя Цзю Москва чекає з нетерпінням, так як ця подія обіцяє бути видовищним.

Читайте також Бій Віталій Кличко vs Мануель Чарр .

Сорокадворічний Костя Цзю - боксер зі світовим ім'ям, екс-абсолютний чемпіон (за версіями WBC / WBA / IBF), який має вражаючу статистику. З 34 боїв він виграв 32 (з них нокаутом 26). Боксер працює в першій напівсередній вазі, - однієї з найбільш видовищних вагових категорій, яка обіцяє як високу динаміку бою, так і нанесення тяжких, нищівних ударів.

Бій Кістки Дзю був сприйнятий москвичами з великим інтересом, так як цей боєць відрізняється особливою харизмою і неповторним стилем ведення поєдинку, на який цікаво подивитися будь-якому любителю боксу.

Протистоїть Кості не менше заслужений боєць, сорокатрирічний Рой Джонс
Протистоїть Кості не менше заслужений боєць, сорокатрирічний Рой Джонс. Цей боксер має чималий досвід поєдинків, 63 бої, з яких він виграв 55 (нокаутом - 40). Даний боксер володіє особливим, наполегливим і нахабним стилем, тому бій обов'язково буде видовищним.

Приходьте 4 квітня в Крокус Сіті Хол, щоб насолодитися цим боєм!

Слідкуйте за новими анонсами і відео звітами на butonfestival.ru .