Полезные материалы

Денис Лебедєв VS Гільєрмо Джонс. Пряма трансляція бою за звання чемпіона світу. 17 травня 2013

У п'ятницю, 17 травня 2013 року, в Москві відбудеться бій росіянина Дениса Лебедєва і панамського боксера Гільєрмо Джонса. Противники зустрінуться в поєдинку за звання чемпіона світу за версією WBA в першій важкій вазі. Цей бій намічався ще на осінь 2012 року, проте панамець відмовився виступати проти Лебедєва і той отримав титул, не виходячи на ринг. Пряму трансляцію бою дивіться о 20:00 на телеканалі Росія-2 і ТУТ .

.

Денис Олександрович Лебедєв (рід. 14 серпня 1979, Старий Оскол) - російський боксер-професіонал, виступає в першій важкій ваговій категорії (до 90,892 кг). Чемпіон світу у важкій вазі за версією (тимчасового чемпіона WBA 2011-2012), (WBA 2012-Н.В.)

Тренується під керівництвом Кості Цзю; менеджер - Володимир Хрюнов.

Денис Лебедєв виріс в Старому Осколі, на вимогу батька зайнявся боксом. У дитинстві так само займався спортивною гімнастикою. З дитинства був знайомий з Федором Емельяненко, тренер Дениса Євген Сергєєв. Закінчивши школу, Денис Лебедєв потрапив в армію, де займався боксом в ЦСКА. Після звільнення в запас, Лебедєв незабаром началпрофессіональную кар'єру.

Всупереч іміджу Дениса Лебедєва, що виходить на ринг і взагалі любить з'являтися на публіці в блакитний сорочці й у блакитному береті, що є неодмінним атрибутом ВДВ, він ніколи не служив в повітряно-десантних військах. Цей свій імідж Денис Лебедєв пояснює тим, що дружить з десантниками і регулярно приїжджає в 45-й полк спеціального призначення, і саме з поваги до ВДВ він одягає тільник десантника. А влітку 2011 року Денис Лебедєв був офіційно прийнятий в «Союз десантників Росії».

Інші новини за сьогодні

дата: 17 May 2013 р

переглядів: 5216

подобається