Полезные материалы

Ломаченко - Рігондо - прогнози букмекерів на бій 9.12.2017

  1. Орфографічна помилка в тексті:

10 грудня 2017, 5:03 Переглядів: 10 грудня 2017, 5:03 Переглядів:   Василь Ломаченко

Василь Ломаченко. Фото Instagram.

Рано вранці в неділю, 10 грудня, в Нью-Йорку пройде бій Ломаченко - Рігондо . На кону буде стояти чемпіонський пояс за версією WBO, а на рингу вперше в історії боксу зійдуться дворазові олімпійські чемпіони.

Ломаченко - фаворит у букмекерів. Коефіцієнт на перемогу українського боксера 1,22, тоді як на перемогу Рігондо - 5, а на нічию - 28. Якщо перевести ці котирування в шанси на результат, то отримаємо ймовірність перемоги Ломаченко 78%, перемоги Рігондо 19%, нічиєю - 3%.

Також аналітики букмекерських контор вважають, що бій триватиме 10 або більше раундів. Так, коефіцієнт на "більше 9,5 раундів" дорівнює 1,55, на "менше 9,5 раундів" - 2.45.

При цьому найбільш ймовірний вихід - технічний нокаут (коефіцієнт 2.35), потім слідують одноголосне рішення суддів (2.75) і нокаут (4.50).

Василь Ломаченко за бій отримає 1,2 мільйона доларів. Його суперник кубинець Гільєрмо Рігондо запрацює мінімум 400 тисяч доларів - в три рази менше, ніж українець.

"Бій, який не можна пропустити", - так про цей поєдинок пише авторитетна британська газета Daily Mail. повний анонс бою Ломаченко - Рігондо : Досягнення, цитати, історії.

Перед великими боями головні питання у вболівальників: коли бій Ломаченко - Рігондо і де його дивитися . Отже, бій пройде пізно ввечері в суботу за часом Нью-Йорка, або в ніч з суботи на неділю за київським часом. Орієнтовно, поєдинок розпочнеться о 06:00 за київським часом.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "З ймовірністю у 78% Ломаченко переможе Рігондо". інші Новини боксу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.