Полезные материалы

Болгарія - Україна: букмекери назвали фаворита матчу відбору жіночого Євробаскету-2019

жіноча жіноча збірна України з баскетболу вважається явним фаворитом поєдинку кваліфікації до чемпіонату Європи-2019 проти Болгарії. Підопічні Горана Бошковича зіграють з аутсайдерами відбіркової групи в суботу, 17 листопада. Дивіться на OBOZREVATEL онлайн-відеотрансляцію матчу Болгарія - Україна. Початок зустрічі - о 18:00 за київським часом.

Аналітики впевнені, що українська команда легко розбереться зі своїм опонентом. Букмекери запевняють, що різниця в підсумковому рахунку складе не менше 27 очок. На відповідну позицію можна поставити з коефіцієнтом 1,59.

FIBA

Відзначимо, що після чотирьох зіграних матчів наша збірна посідає друге місце в групі, поступаючись лише Іспанії. В активі "синьо-жовтих" - три перемоги і одна поразки. Після поєдинку з болгарками наших дівчат чекає виїзний поєдинок в Іспанії.

Після поєдинку з болгарками наших дівчат чекає виїзний поєдинок в Іспанії

У фінальну частину Євробаскету вийдуть переможці груп, а також шість кращих команд з тих, які зайняли другі місця. Склад нашої збірної на заключні матчі відбору виглядає так:

захисники - Аліна Ягупова, Деандре Мосс, Олена Самбурська, Аріна Білоцерківець
форварди - Людмила Науменко, Катерина Римаренко, Анна Ольховик, Ольга Яцковец, Віта Горобець, Олександра Радулович
центрові - Таїсія Удоденко, Міріам Уро-Нілі.

як повідомляв OBOZREVATEL , Чоловіча збірна України отримала потужне посилення перед черговими матчами відбору до Кубка світу з баскетболу 2019 року. 29 листопада в Запоріжжі наші хлопці зіграють з чинними чемпіонами Європи - словенцями, а 2 грудня битимуться на виїзді з Іспанією.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram