Полезные материалы

Росія оголосила склад своєї збірної з футболу на ЧС-2018

Стали відомі імена футболістів, що виступлять за збірну Росії на чемпіонаті світу 2018 року. Стали відомі імена футболістів, що виступлять за збірну Росії на чемпіонаті світу 2018 року

Воротарі: Ігор Акінфєєв (ЦСКА), Андрій Луньов ( "Зеніт"), Володимир Габулов ( "Брюгге", Бельгія).

Захисники: Маріо Фернандес, Сергій Ігнашевич (ЦСКА), Ілля Кутєпов ( "Спартак"), Ігор Смольников ( "Зеніт"), Володимир Гранат, Федір Кудряшов (обидва - "Рубін"), Андрій Семенов ( "Ахмат").

Півзахисники: Алан Дзагоєв, Олександр Головін (ЦСКА), Антон Олексій Андрійович Міранчук ( "Локомотив"), Олександр Єрохін, Далер Кузя, Юрій Жирков ( "Зеніт"), Денис Черишев ( "Вільярреал", Іспанія), Юрій Газінський ( "Краснодар") , Олександр Самедов, Роман Зобнин ( "Спартак").

Нападники: Артем Дзюба ( "Зеніт"), Федір Смолов ( "Краснодар"), Олексій Олексій Андрійович Міранчук ( "Локомотив").

Варто відзначити, що за правилами якщо хтось із футболістів отримає травму, то збірна зможе замінити гравця. Однак зробити це можна буде не пізніше, ніж за добу до початку першої гри команди на ЧС.

Нагадаємо, що кінець травня російські спортсмени провели на зборах в Австрії. 30 травня в товариській зустрічі програли збірній Австрії з рахунком 0: 1. Останній товариський матч запланований на 5 червня. У Москві команда зустрінеться з турецькою спортсменами.

Чемпіонат світу почнеться 14 червня і завершиться 15 липня, спортсменів візьмуть 11 міст країни. Збірній Росії належить зіграти з командами групи A. На московському стадіоні російські спортсмени зустрінуться з командою Саудівської Аравії, на санкт-петербурзькому - Єгипту, на самарському - Уругваю.

Читайте також:

Іноземних фанатів ЧС-2018 розорять на їжі і упоят пивом

ЧС-2018 на чверть збільшить турпотік до Росії