Полезные материалы

Чемпіонат Англії, Чемпіоншип. Бірмінгем - Бренфорд, прогноз на 29.12.18

В англійській першості крім матчів Прем'єр-ліги ще заплановані поєдинки Чемпіоншип з яких теж можна щось вибрати для ставок на спорт, які обов'язково будуть зроблені і принесуть вагомий прибуток, яка швидше за все буде прокручена ще кілька разів В англійській першості крім матчів Прем'єр-ліги ще заплановані поєдинки Чемпіоншип з яких теж можна щось вибрати для ставок на спорт, які обов'язково будуть зроблені і принесуть вагомий прибуток, яка швидше за все буде прокручена ще кілька разів.

«Бірмінгем» знаходиться в такому положенні, коли зробивши крок вперед він виявиться в числі претендентів на Прем'єр-лігу, а тому - можна відкотитися у другий десяток. За великим рахунком суті це не змінює хіба що вказує на необхідність вказувати на власне домінування і висуватися вперед. Цікавим поєднанням вважається результатів «переможи або нічия», де наявний коефіцієнт настільки привабливий, що можна відкласти будь-які інші ставки і зосередиться тільки на досягненні цього результату. В середньому кожна команда вміє забивати, тому варто очікувати як мінімум одного гола з кожного боку, що неминуче призведе до такого результату, який в першу чергу порадує фанатів на стадіоні і за його межами. Тоталізатор буде рухати коефіцієнти в різні боки в залежності від обставин, але зловити їх на арбітражної ситуації як мінімум не вийде, мабуть сьогодні їм найкраще дивитися на об'єктивно досяжні результати.

«Брентфорд» в очних поєдинках останніх років звичайно ж перевершує свого суперника, але говорити про домінування в цьому матчі як мінімум не доречно, тому найкраще їм почати грати у відкритий футбол з самого початку матчу. «Брентфорд» в гостях як правило не перемагає, але є перспектива того, що сьогоднішня гра все ж піде на інший лад і швидше за все завершиться саме тим, що гості наберуть очки, а от чи буде це перемога чи нічия можна буде дізнатися тільки по ходу матчу. Загадка сьогоднішнього матчу полягає у визначенні лідера, тому що після вивчення котирувань букмекерських контор завжди залишається загадковим те питання, кому ж з команд все-таки віддати перевагу.

букмекерські контори

Прогноз - ТБ 2 голів, коефіцієнт - 1,61 від БК Виллиам Хілл .