Полезные материалы

14-15 червня відбувся черговий турнір з боулінгу «INSURANCE STRIKE 2017»

Головна

/ Новини / 14-15 червня пройшов черговий турнір з боулінгу «INSURANCE STRIKE 2017»

14-15 червня відбувся 7- й турнір з боулінгу «INSURANCE STRIKE 2017» серед працівників страхових організацій в традиційному місці проведення в боулінгу «BOWLING HAUS» по проспекту Незалежності, 117 А.

Організаторами заходу стали Білоруська асоціація страховиків спільно з Білоруської федерації боулінгу і адміністрацією клубу.

Страховий ринок країни був представлений на турнірі 20-ма командами, кожна з яких складалася з 4 чоловік.

Десятка кращих команд за підсумками попередніх ігор вийшла в фінал, де і відбулася боротьба за головні трофеї турніру.

У першій групі лідирували команди «Белнефтестрах», «Белвнешстрах» і «Белкоопстрах».

«Таск» і «Белросстрах» теж увійшли в десятку фіналістів.

Результати 1ої групи см. тут

З другої групи у фінал вийшли команди «БНПО», «ЕРГО», «стравити» і «Промтрансінвест», і «Купала».

Результати 2 ої групи см. тут

Традиційно за підсумками попереднього раунду організатори турніру визначили кращого гравця серед жінок і кращого гравця-чоловіка. Тут все було об'єктивно: хто набрав більшу кількість балів за дві гри попередньо раунду, той і отримав пам'ятний приз. Таким чином, найкращим гравцем серед жінок стала Шпільчук Дарина зі страхової компанії «Белкоопстрах». Їй скорилася сума в 343 бали за 2 гри. Кращим гравцем серед чоловіків став Кулаковський Андрій з компанії «Купала» з результатом в 327 балів.

Результати в особистому заліку см. тут .

Протягом всього турніру в повітрі панувала святкова атмосфера. Крім безпосередніх учасників турніру в «BOWLING HAUS» була присутня велика кількість уболівальників, які від щирого серця підтримували свої команди.

У підсумку переможцем турніру стала команда страхової компанії «БНПО»,
Команда впевнено лідирувала по ходу всього турніру і з відривом в 39 очок і виявилася на вищому щаблі п'єдесталу, набравши за підсумками турніру 1149 очок. У боротьбі за друге і третє місце - друге місце дісталося команді з компанії "Белнефтестрах", якій вдалося набрати 1110 очок. Третій рядок залишилася за командою «Купала» з 1090 очок.

Третій рядок залишилася за командою «Купала» з 1090 очок

Три команди, які за результатами турніру зайняли перші три місця, отримали дипломи, медалі, кубки, а також дисконтні картки від розважального центру «BOWLING HАUS».

В цьому році в якості партнерів «BOWLING HАUS» виступила більярдному СПОРТИВНА БАЗА «NOGA Pool House», представники якої також привітали переможців і призерів безкоштовними абонементами на гру в американський пул.

Всі учасники турніру отримали заряд позитивних емоцій, змогли провести час зі своїми колегами, поспілкуватися в неформальній обстановці і зарядитися свіжими силами для майбутніх звершень на робочому місці. Вболівальники і учасники турніру вважають проведення турніру серед страхових організацій з боулінгу доброю традицією.

Підсумкова турнірна таблиця

фотографії турніру