Полезные материалы

Олександр Ємельяненко останні новини 2017.

Фото: Бійцівський клуб «Ахмат»

Весілля в слідчому ізоляторі - подія, м'яко кажучи, нетривіальне. І це не єдине непросте випробування, яке випало на долю Олександра Ємельяненка з моменту його останнього бою. У бою з Дмитром Сосновським брат «Останнього імператора» здався, а після потрапив в ДТП, був звинувачений в насильстві, отримав реальний кримінальний строк і через два з половиною роки з моменту початку розглядів вийшов на свободу з умовно-дострокового.

Вільні годинник в колонії, а також 11 місяців після виходу на свободу Ємельяненко провів в тренуваннях, маючи намір продовжити кар'єру. Деякий час 36-річний боєць проживав в Петербурзі, але в Октагон він повернувся в Москві. «Ахмат - сила» - такими словами був анонсований його бій з Джеронімо Дос Сантосом. Російський важковаговик пообіцяв бразильцеві серйозну прочухана в першому для себе бою за останні три з половиною роки.

Контракт на один бій, підписаний молодшим з братів Ємельяненко з бійцівським клубом «Ахмат», обіцяв масу варіантів розвитку подальшої кар'єри Олександра. На ділі ж богатирської статури росіянин не став кураж і розтягувати задоволення, зім'явши більшого суперника на першій же хвилині поєдинку. Глядачі, які зібралися в тому числі заради гучного повернення Ємельяненко-молодшого, навіть не встигли дістати гаджети і відобразити цю подію.

Тепер можна з упевненістю сказати, як мінімум, дві речі. По-перше, Ємельяненко-молодший за прикладом брата продовжить відновлення кар'єри. По-друге, буде це саме в «Ахмат», прихильно прийняв Олександра після всіх негараздів в його житті. Про небажання працювати з промоутерами, які недобре відгукувалися про останні роки свого життя Ємельяненко говорив уже не раз, і має на це повне право. Грозненская компанія на ринку єдиноборств стає все більш привабливою, а Ємельяненко стане ще одним двигуном в еліту цеху.

Однак найважливіше не це. Розхожа приказка про те, хто кого прикрашає в тандемі людини і імені цілком може стати девізом Олександра. Наполегливою працею і беззастережною перемогою він довів, що встав на шлях виправлення. Ось так за хвилину Ємельяненко перефарбував своє ім'я в більш позитивні тони. З кожним подібним кроком він буде віддалятися від настільки лякає минулого.

Оцініть матеріал: