Полезные материалы

Бразилія - ​​Бельгія - 1: 2. 6 липня 2018 року. Огляд матчу 1/4 ЧС-2018

  1. Неймарозавісімость Бразилія приїхала на чемпіонат світу не настільки залежною від Неймара, як це...
  2. симулянти
  3. шанс
  4. заміни
  5. штурм

Неймарозавісімость

Бразилія приїхала на чемпіонат світу не настільки залежною від Неймара, як це було чотири роки тому. На домашньому ЧС все скінчилося погано. 1: 7 від Німеччини в півфіналі. На цьому мундіалі за бразильців забивали Філіпа Коутіньйо - зі Швейцарією, Коутіньйо і Неймар - з Коста-Рікою, Пауліньо і Тьяго Сілва - з Сербією, Неймар і Роберто Фірміно - з Мексикою. В останніх трьох матчах чемпіонату бразильці не пропускали. І в лад повернувся Марсело.

Лукакузавісімость

Бельгія виграла на турнірі всі чотири матчі. Обігравши Англію в цікавому матчі, де нікому не потрібна була перемога, щоб не потрапити на Бразилію ... І потім неймовірним чином відігрався у Японії в кінцівці.

Камбек в Ростові! Бельгія перемагає, поступаючись 0: 2 до середини другого тайму

Як же не пощастило збірній Японії в Ростові!

Залежна чи Бельгія від Ромелу Лукаку, який забив 4 голи на цьому турнірі? Відповідь - так. Навіть якщо він не забиває.

На 31-й хвилині Лукаку зачепився за м'яч на своїй половині поля, втік від Фернандіньо і зіграв на Кевін Де Брейне, який прорвався до лінії штрафної і пробив в дальній кут. Рахунок став 2: 0, і справа для Бразилії запахло гасом.

Фото: Buda Mendes / Getty Images

Статистика гравців збірної Бельгії

Але навіть не це головне. Потужний форвард так тероризує захисників, що часом вони починають боятися один одного. На 13-й хвилині Шадлі з кутового навісив на ближню штангу, де Жезус завадив Фернандіньо зіграти на відбій, і м'яч від плеча півзахисника «Сіті» відлетів у ворота Алісона.

На 13-й хвилині Шадлі з кутового навісив на ближню штангу, де Жезус завадив Фернандіньо зіграти на відбій, і м'яч від плеча півзахисника «Сіті» відлетів у ворота Алісона

Фото: Kevin C. Cox / Getty Images

симулянти

Ну Неймар хоча б постарався. Але навіть його партнери вже почали говорити йому: «Хлопець, вставай, на тобі пенальті не дадуть». Найприкріше, що страждає вся команда. Жезус здорово проскочив Вертонгена при прориві по лицьовій, потім втратив м'яч після підкату Компані і в динаміці здалося, що пенальті чистий. Але арбітр вирішив підключити відеосудью, і той абсолютно справедливо 11-метровий скасував.

Але арбітр вирішив підключити відеосудью, і той абсолютно справедливо 11-метровий скасував

Фото: Laurence Griffiths / Getty Images

Неймар - симулянт? Що про нього насправді думають бразильці

Відповідають 12 добрих глядачів.

Томас Меньє заробив жовту на Неймара.

шанс

Бразильці могли відкрити рахунок на 8-й хвилині. Тьяго Сілву бельгійці втратили в своїй воротарської, однак пішов удар коліном припав в хрестовину.

заміни

Роберто Фірміно на 46-й хвилині замість Вілліана. Дуглас Коста замість Габріела Жезуса на 58-й хвилині. Ренато Аугусто замість Пауліньо на 73-й. Через три хвилини Аугусто подарував надію Бразилії. Коутиньо підбіг до штрафного Бельгії і класно закинув м'яч на Аугусто, який головою спрямував м'яч у самий куточок, Куртуа не дотягнувся! І майже відразу ж Неймар зіграв в штрафну на Фірміно, який технічно обробив м'яч і з літа пробив поруч з дев'яткою!

штурм

Бразильці придушили суперника. Аугусто мало не оформив найшвидший дубль на цьому ЧС, через центр він увірвався в штрафну і просто-напросто не потрапив в лівий кут. Коутиньо вискочив на простріл Неймара, але із забійної позиції вдарив повз ворота. У доданий час Неймар закрутив м'яч у праву дев'ятку, але Куртуа дотягнувся, відправивши свою команду в півфінал.