Полезные материалы

Чемпіонат Бразилії. Серія А. Греміо - Флуміненсе. Прогноз від аналітиків на матч 31.05.18

«Греміо» - «Флуміненсе» «Греміо» - «Флуміненсе». Уже на старті сезону серйозність своїх намірів продемонстрували нинішні суперники. Оцінити їх перспективи можна буде в період до старту фінального турніру чемпіонату світу, коли команди будуть виходити на поле двічі в тиждень. «Греміо» встиг адаптуватися до виступів в умовах жорсткого графіка. «Флуміненсе», як правило, не вдається швидко відновлювати свої кондиції.

«Греміо» в останні роки почав поступово відроджувати колишню славу. У минулому сезоні команда заволоділа Кубком Лібертадорес. У нинішньому розіграші найпрестижнішого південноамериканського клубного турніру вона продовжує також боротися за трофей, пробившись в стадію плей-офф. У Серії A на лідируючі позиції «мушкетери» поки не вийшли, проте розташувалися вони від вершини турнірної таблиці практично на мінімальній відстані. В останньому турі їм вдалося в чемпіонаті повернутися на переможний шлях. Жертвою підопічних Ренато Гаушо стала «Сеара» (1: 0). Дуже потужно виглядають «безсмертні триколірні» на своєму полі. У крайніх дванадцяти матчах, проведених на «Арені Греміо», вони дев'ять разів домагалися успіху. Центрбек Педро Жеромель відправився в розташування збірної. Проблеми зі здоров'ям мають центральний півзахисник Артур, лівий хав Аліссон і форвард Жаел.

«Флуміненсе», вилетівши з Кубка Бразилії, зосередився на двох турнірах. Не без праці команді вдалося продовжити боротьбу в Американському кубку. Команда відчуває не дуже комфортно себе в умовах щільного графіка. Двічі команда поступалася у внутрішньому чемпіонаті після проведення поєдинків на міжнародній арені. Незважаючи на допущені осічки, підопічні Абела Браги закріпилися в Серії A на другій позиції. У двох крайніх матчах їм вдалося набрати максимальну кількість очок. «Великий Флу» впевненіше себе почуває в рідних стінах. У крайніх семи гостьових протистояннях він зміг здолати тільки «Віторію» (2: 1), причому забитий вирішальний м'яч був «трибарвними» за кілька хвилин до фінального свистка. Чи не вдалося і гостям кадрових втрат уникнути. У лазареті перебувають лівий вінгер Маркіньос Калазанс і опорний півзахисник Айртон Лукас.

Висновок: виглядає «Флуміненсе» в умовах жорсткого графіка не дуже переконливо. На підготовку до майбутнього поєдинку у підопічних Абела Браги було достатньо часу. «Греміо» свій матч проводив на день пізніше, але проблем функціонального плану «мушкетери» поки не мають. Фактор свого поля важливий для обох суперників. В очних протистояннях відчутну перевагу на боці «безсмертних триколірних». Чотири рази поспіль вони домагалися успіху в особистих зустрічах.

Прогноз - Греміо переможе ( коеф. - 1.57 від БК Парі-матч ).