Полезные материалы

Наставник збірної Бразилії назвав причину вильоту його команди з ЧС-2018

Фото: EPA / UPG

Титі і його збірна Бразилії припинили боротьбу за Кубок світу

Головний тренер збірної Бразилії Титі прокоментував поразку його команди від збірної Бельгії в чвертьфінальному матчі чемпіонату-світу-2018. За словами бразильського тренера, незважаючи на поразку, гра видалася видовищною, а його команда виглядала не гірше збірної Бельгії, а в другому таймі навіть мала перевагу, передає Reuters.
Незважаючи на це, фахівець заявив, що збірна Бельгії отримала путівку в півфінал завдяки ефективності і сейвам голкіпера Тібо Куртуа.
"Бельгія діяла ефективніше в плані реалізації своїх моментів. Куртуа творив щось неймовірне. Це була видовищна гра двох тактично грамотних команд. Суперник класно завершував атаки, а Куртуа рятував", - підсумував матч Титі.
На питання, чи залишиться він на своїй посаді, головний тренер 5-кратних чемпіонів світу відмовився відповідати.
Збірна Бразилії програла команді Бельгії з рахунком 1: 2. У півфіналі бельгійська збірна зустрінеться зі збірною Франції, яка в чвертьфіналі перемогла Уругвай. nomid 374 4.0 з 5/1

сьогодні читають

Коментарів: 0

Залишаючи коментар на нашому сайті, будь ласка, пам'ятайте про те, що зміст і тон Вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Проявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників навіть у тому випадку, якщо Ви не поділяєте їхню думку. Користувачі, які систематично порушують правила, а також розміщують спам - будуть заблоковані!