Полезные материалы

США - Бразилія. Прев'ю і прогноз на товариський матч 8.09.18

США - Бразилія США - Бразилія. Суперники перебувають в хорошому ігровому тонусі. «Пентакампеони», за рахунок виступів на мундіалі, повинні перевершувати свого опонента в зіграності, що на тлі переваги в класі виділяє гостей в якості фаворитів протистояння.

США. Результат збірної на ЧС-2014 в вигляді виходу з однієї групи зі збірними Німеччини, Португалії та Гани, а так само влаштований бій в 1/8 фіналу в сутичці зі збірною Бельгії, яка здобула переможний результат лише в додатковий час, вважався успіхом, тому контракт з Юрген Клінсманн був пролонгований в надії на подальший турнірний прогрес. Два стартові поразки у відбірковому циклі насторожили футбольну федерацію, незабаром призначивши на пост головного тренера Брюса Арена, під керівництвом якого «янкі» зміцнили впевненість в успішному відборі на ЧС завдяки перемозі на Золотому кубку КОНКАКАФ. Все йшло саме до цього, але зазнавши поразки від аутсайдера відбіркового секстету Тринідаду і Тобаго (2: 1) в останньому турі стало причиною непроходження США на ЧС. Дейв Сарачан прийняв кермо влади над «зірками та смугами» після безуспішного відбіркового циклу, і під його керівництвом результати стали більш стабільними, зазнавши лише однієї поразки (в матчі збірної Ірландії, в якому переможний гол був забитий ближче до фінального свистка) в шести товариських спарингах .

Бразилія. До приходу Титі на тренерський місток посприяли невтішні результати «пентакампеонів» на домашньому ЧС під керівництвом Луіcа Феліпе Сколарі, а так само провальні виступи на Копа Америка 2016 під керівництвом Дунги. Титі якісно реанімував гру збірної, відновивши статус-кво в південноамериканській зоні, де в рамках відбіркового циклу до чергового чемпіонату Світу Бразилія впевнено зайняла першу сходинку, набравши на десять очок більше найближчого переслідувача. Напередодні ЧС Бразилія вважалася одним з претендентів на титул, враховуючи її якісне перетворення під керівництвом Тита (на той момент - 16-3-1 і в середньому «+2» за статистикою забитих / пропущених). На футбольних полях Росії продовживши свою впевнену ходу, вийшовши з квартету Е з першого рядка, їх турнірний шлях перервався на чвертьфінальному протистоянні зі збірною Бельгії (1: 2).

Висновок: останнім очне протистояння трьох-річної давності завершилося впевненою вікторією «пентакампеонів» з рахунком 1: 4. За цей період «янкі» помітно додали в ігровому аспекті, і з моменту останньої ротації на тренерському містку виглядають цілком боєздатним колективом, якому під силу нав'язати боротьбу команді Титі.

Прогноз від експертів Стратегія.Ком - США з форою +2.5 ( коеф. - 1.4 від БК Парі-матч ).