Полезные материалы

Гра Pro Evolution Soccer 2012: вся інформація про гру, дата виходу, системні вимоги, купити гру Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer схожа на Кака: в середині двохтисячних її носили на руках, а нині від колишньої слави залишилися одні спогади. Справа зовсім не в конкуренції - навіть непогана FIFA 12 Pro Evolution Soccer схожа на Кака: в середині двохтисячних її носили на руках, а нині від колишньої слави залишилися одні спогади не рівня PES п'ятирічної давності. Японська серія страждає від глибинних вад, і нова частина їх тільки посилює. Сніжний ком питань, наростаючий з кожним роком, перетворився в справжню лавину. Чому «лінійка» стрімко тринькає свою самобутність і намагається у всьому наслідувати FIFA? Навіщо перекроювати те, що добре працює? Хто показує авторам колекцію найбільших перемог мадридського «Реала» замість нормального футболу?

Так, ваги помітно перекосило в сторону атаки. Розбалансованість лізе звідусіль: гравці володіють феноменальним дриблінгом, як ніж крізь масло проходять до чужого штрафного, забивають з неймовірних дистанцій і позицій. Проблема номер один - жахливо безглузді варти воріт. Їх давно вже критикують, але зараз це просто катастрофа! Вони лише по великих святах відбивають удари, які летять не пряма в них, а в основному розважають глядачів трагікомічна слайдами. Останній рубіж оборони, звичайно, кошмар, а й інші пішли недалеко. Винне чергове радикальна зміна - система захисту, сильно нагадує Tactical Defense з FIFA 12 Так, ваги помітно перекосило в сторону атаки , Тільки урізану, криву і практично марну. У проекті EA величезний простір для імпровізації: утримування позиції, смикання за руку нишком і т. Д. (Див. рецензію ). Тут же крім голого принципу нічого немає. Грамотно підгадати момент для відбору майже нереально, від пресингу толку мало. Особлива «подяку» - за повальну технічну обдарованість: навіть «дерев'яний» захисник вміє спритно маневрувати, ухилятися від підкатів і п'ятою прокидати м'яч собі на хід.

Однак остаточно вбити проект розробникам не вдалося. Звично хороша фізика м'яча ледь не самотужки тримає гру на плаву. Нехай нападники обожнюють бити «ножицями» і досі не відучилися від ударів гомілкою, траєкторія польоту буває настільки прекрасна, що дух захоплює. Красиві «парашути» за спину недбайливому голкіперу, гарматні постріли, плавно і невблаганно злітають з газону в «дев'ятку», удари з подвійним відскоком від землі - заради такого варто запускати PES 2012. Крім того, в порівнянні з FIFA м'яч тут поводиться майже бездоганно, не "вимикаючись» за межами поля і адекватно реагуючи на погодні умови.


Прочитати рецензію »

Навіщо перекроювати те, що добре працює?
Хто показує авторам колекцію найбільших перемог мадридського «Реала» замість нормального футболу?