Полезные материалы

У Москві змінюється схема рух транспорту на час ЧС-2018

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина   З сьогоднішнього дня в Москві змінюється схема руху транспорту

Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина

З сьогоднішнього дня в Москві змінюється схема руху транспорту. Перекриття торкнуться, в першу чергу, ділянок доріг біля "Лужників" і стадіону "Спартак".

Обмеження триватимуть два дні, потім вони будуть діяти 16-17 червня, 19-20 червня, 25-26 червня, 30 червня і кілька днів в липні. У списку перекриттів: ділянки вулиць Доватора, Єфремова, Проектований проїзд №2309, вулиця 10-річчя Жовтня, 3-тя Фрунзенська, а також з'їзди з внутрішньої сторони Третього транспортного кільця: на вулицю Хамовницький Вал, із зовнішнього - на Комсомольський проспект.

"Після закінчення матчу все перекриття будуть зняті. Жителя, які отримали пропуск можуть безперешкодно потрапити до своїх домівок в зону перекриття. Також, згідно з рекомендаціями ФІФА, буде організована пішохідні зони". Про це радіостанції "Москва FM" розповів представник Центру організації дорожнього руху (ЦОДД) Олексій Карпов.

У дні проведення матчів перекриття будуть і біля стадіону "Спартак". Обмежать рух на Волоколамському проїзді, в проїзді Стратонавтів і в Сходненській тупику.

Місцеві жителі для проїзду в усі ці зони можуть отримати перепустки в префектурі. Крім того, на вулицях працюватимуть волонтери, про це повідомили в прес-служби префектури Центрального округу.

Кілька ділянок перекрили на весь час чемпіонату світу. До 15 липня можна проїхати по вулиці Лужники і Лужнецкой набережній, також недоступний з'їзд із зовнішнього боку Третього кільця на Новодівичому набережну. Крім того, на весь місяць обмежили проїзд в районі фан-зони на Воробйових горах.

Більш детальна інформація є на порталі www.mos.ru

Поділитися в соціальних мережах: