Полезные материалы

Георгій Мартиросян біографія: Актор Георгій Мартиросян, сильно злякавшись, відібрав сина у хворої колишньої дружини - подробиці - 08.10.2018

Мартиросян, як він зізнався сам, навіть не намагався допомогти екс-дружині встати на ноги і побороти хворобу.

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева відверто поговорила з Георгієм Мартиросяном, дізнавшись деякі подробиці його особистого життя, повідомляє "Російський Діалог".

Першою дружиною артиста, як з'ясувалося в передачі "Секрет на мільйон", стала колега Людмила Арестова. Обидва артиста вирішили укласти шлюб ще в студентські роки, підтвердивши відносини в Ростові-на-Дону.

Незабаром у парочки народився син, якого вони назвали Дмитром. Але сімейна ідилія була нетривалого. Георгій і Людмила розлучилися, коли малюкові було шість років. Мартиросян поїхав в Москву, а Арестова - на Україну, де і вийшла потім заміж. Але і там доля Люди не склалася. Розлучившись з другим чоловіком, жінка повернулася в рідне місто. Через низку невдач Людмила, ймовірно, пристрастилася до алкоголю.

Арестова померла сім років тому в 63 роки від серйозної хвороби. Як зізнався Георгій, у колишньої дружини був цироз.

"У неї був цироз", - оголосив причину смерті Мартиросян.

Кудрявцева розгубилася від такої заяви. Вона запитала, чи не намагався актор допомогти колишньої коханої.

"Ні. Це було марно", - відповів актор.

Замість того щоб спробувати вилікувати колишню дружину, Георгій злякався і забрав у неї сина. Людмила змирилася з цим, хоча решту часу горювала за кровинкою.

Людмила змирилася з цим, хоча решту часу горювала за кровинкою

Нагадуємо, раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що дружина кардинально змінила зовнішність Гаріка Мартиросяна.