Полезные материалы

NEWSru.com :: Тренер збірної Німеччини визнав, що помилився зі складом на півфінальний матч Євро-2012

Головний тренер футбольної збірної Німеччини Йоахим Лев через шість місяців після програного півфіналу Євро-2012 команді Італії з рахунком 1: 2 визнав, що припустився помилки в стартовому складі на це матч

Головний тренер футбольної збірної Німеччини Йоахим Лев через шість місяців після програного півфіналу Євро-2012 команді Італії з рахунком 1: 2 визнав, що припустився помилки в стартовому складі на це матч.

Після гри Лева критикували за те, що випустив Тоні Крооса і Маріо Гомеса, а не Томаса Мюллера і Мирослава Клозе. Також німецький фахівець зазначив, що не зміг вплинути замінами як на цю гру, так і на зустріч зі збірною Швеції у відбірковому турнірі до чемпіонату світу в Бразилії-2014.

"Сьогодні я найімовірніше виставив би інший склад на півфінал Euro-2012 з Італією, - передає слова Лева "Спорт-Експрес" , посилаючись на Süddeutsche Zeitung . - Крім того, як і в матчі проти Швеції, я повинен визнати, що не зміг вплинути на хід гри, як замінами, так і іншими способами. Але іноді після всього, що сталося тренер змушений визнати, що на той час у не було правильного рішення ".

Додамо, що перед півфіналом з італійцями збірну Німеччини вважали фаворитом, смакуючи повторення вирішального матчу Євро-2008 Іспанія - Німеччина. Упущена перемога у відбірковому циклі чемпіонату світу 2014 в грі зі шведами, по ходу якої німці вели 4: 0 , В стратегічному плані не така страшна, так як "німецька машина" продовжує очолювати групу і мало хто сумнівається, що Німеччина поїде на першість світу в Бразилію.