Полезные материалы

Росія - Німеччина - 4: 3 a фіналі хокею на Олімпіаді 2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

25 лютого 2018, 9:03 Переглядів: 25 лютого 2018, 9:03 Переглядів:   Російські хокеїсти виграли золото олімпійського турніру

Російські хокеїсти виграли "золото" олімпійського турніру. Фото AFP.

Хокеїсти команди ОАР завдали поразки збірній Німеччини в овертаймі фінального матчу турніру Олімпіади в Пхенчхані і завоювали "золото" Ігор-2018.

Зустріч відбулася в неділю в Каннин і завершилася з рахунком 4: 3 (1: 0, 0: 1, 2: 2, 1: 0) на користь олімпійських атлетів з Росії, в складі яких шайби закинули В'ячеслав Войнов (20-я хвилина) , Микита Гусєв (54 і 60) і Кирило Капризів (70). У німців відзначилися Фелікс Шютц (30), Домінік Кагун (54) і Йонас Мюллер (57).

Російські хокеїсти раніше ніколи не перемагали на Олімпійських іграх: в 1992 році "золото" завоювала об'єднана команда, в активі збірної СРСР сім перемог на Олімпіадах. Раніше кращим результатом збірної Німеччини (ФРН) на Іграх були бронзові нагороди.

Нагадаємо, що Олімпіада-2018 в Південній Кореї відбувся 9 лютого. У неділю, 25 лютого, пройде церемонія закриття зимових Ігор в Пхенчхані . Трансляція церемонії розпочнеться о 13:00 за київським часом і триватиме дві години. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція церемонії закриття Олімпіади.

Україна на Іграх-2018 представляли 33 спортсмени в дев'яти видах спорту. Найбільше представництво - 11 осіб - в біатлоні, шість чоловік в санному спорті, по чотири - в лижних гонках і фігурному катанні. Наша країна завоювала одну медаль - "золото" в лижній акробатиці отримав фристайлист Олександр Абраменко.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Німеччина була близька до головної сенсації Олімпіади-2018, але програла росіянам у овертаймі". інші Новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ