Полезные материалы

Євро-2016. 1/4 фіналу. Німеччина - Італія. Прогноз на матч 2.07.16

Німеччина - Італія Обидва колективу продемонстрували якісний футбол на європейському форумі і їх очне протистояння гідне фінальної сутички Німеччина - Італія Обидва колективу продемонстрували якісний футбол на європейському форумі і їх очне протистояння гідне фінальної сутички. Якби італійці вистояли б на нуль в протистоянні зі збірною Ірландії, то вони пошагалі б за свідомо легкому турнірному шляху, але гол Роббі Бреді під завісу матчу вніс свої корективи, і відразу ж після зустрічі з чемпіоном Європи, їх очікує матч з чемпіонами світу. Чи вдасться команді Антоніо Конте подолати цей рубіж?

Німеччина поки що не демонструвала свій максимум, обігруючи опонентів на класі, що простежується при порівнянні результатів групового етапу, в яких було забито два м'ячі, і матчів плей-офф раунду. Команда Йоахіма Льова початку включатися в ігровий процес і як результат здобула впевнену перемогу з рахунком 3: 0 над словацької збірної. Діючі чемпіони Світу утримують свої ворота на замку протягом усього турніру. Подібний результат демонстрував і Олівер Кан на ЧС-2002, і вважалося, що у фінальній сутичці у збірної Бразилії немає шансів пробити його, а в результаті дубль «зубастика» Роналдо приніс бразильцям статус «пентакампеонів», тому не варто покладатися лише на надійність свого останнього кордону, і з огляду на що поки лідери атакуючої лінії «бундестіму» відрізняються лише своєю «беззубостью», то цілком можливо що забитих голів в матчі так і не вдасться побачити.

Італія найстарша команда з решти на Євро. Середній вік гравців дорівнює 28.43 років. У матчі проти «червоної фурії» серед гравців основ цей показник взагалі сягнув позначки 31.3 року. Ця стара гвардія за чотири матчі на європейському форумі лише раз допустила помилку, при цьому Джанлуїджі Буффон, як і його візаві, на Євро не пропускали, і їх очна ставка буде вкрай цікава. Італія організована в обороні, і вкрай показовим є протистояння зі збірною Іспанії, в якому вони при виході з оборони не вибивали м'яч в боротьбу в центр поля, а виходили з пресингу через короткі передачі, не втрачаючи контролю, а якщо і доводилося вибити, то рахунок антропометричних даних вони вигравали цю боротьбу. У протистоянні зі збірною Німеччини повторити це буде вкрай непросто, враховуючи більш високий індивідуальний рівень гравців команди-суперниці, зіставні антропометричні дані і того факту, що на Євро «бундестім» поки що не грав в повну силу, приберігаючи сили якраз на матчі даного рівня . Серед кадрових втрат варто відзначити дискваліфікацію Тіагу Мотта, а так само через травму стегна під питанням поява зі старту Даніеле Де Россі і Антоніо Кандрева. Великі надії покладаються на представників «старої синьйори» в обороні, які провели приголомшливий сезон на клубній арені, і продовжують з тим же успіхом виступати на Євро.

Висновок: минулого разу команди зустрічалися в товариському матчі трохи більше трьох місяців тому, і тоді команда Йоахіма Льова без проблем здобула важку вікторію з рахунком 4: 1, але відштовхуючись від поточного статусу матчу і рівня гри, яке демонструють збірними у Франції, подібного результату навряд чи варто очікувати.

Прогноз - ТМ 2 ( коеф. - 1.88 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 1: 1. Повернення за ставкою. = Ставка: ТМ 2, Коеф .: 1.88, (100 у.о.) Рахунок - 1: 1

Чи вдасться команді Антоніо Конте подолати цей рубіж?