Полезные материалы

Fanseurope - Додаток «ФАН-ГІД FSE» - ДРУГЕ ОНОВЛЕННЯ СО спеціальній ІНФОРМАЦІЄЮ про фінал єврокубка 2014!

  1. ЩО НОВОГО В ДОДАТКУ «ФАН-ГІД FSE?»
  2. Чекайте оновлення Фан-гіда FSE до чемпіонату світу 2014 в Бразилії!

Multithumb found errors on this page:
There was a problem loading image http://www.fanseurope.org/images/stories/ActivitiesCampaigns_Pics/fse_postcard_pubs_final1_kl2update.jpg
There was a problem loading image http://www.fanseurope.org/images/stories/ActivitiesCampaigns_Pics/fse_postcard_pubs_final1_kl2update.jpg

Друге оновлення додатка «Фан-гід FSE» (#FanGuideApp) зараз охоплює майже 140 клубів, міст і стадіонів, а також спеціальну інформацію про фінали Ліги Чемпіонів і Ліги Європи в Турині та Лісабоні! Додаток доступний для скачування.

З часу запуску додатка восени 2013 року тисячі фанатів завантажили його собі і залишили нам свої відгуки.

ЩО НОВОГО В ДОДАТКУ «ФАН-ГІД FSE?»

В оновленому Фан-гіді FSE ви знайдете більш 30 нових клубів, міст і стадіонів. Ми постаралися врахувати всі ваші відгуки, пропозиції і рекомендації, усунули кілька маленьких недоліків і додали додаткову інформацію в уже існуючі розділи.

Але найголовніше, у нас з'явився розділ про єврокубкові фіналах в Турині і Лісабоні. Фанати, які збираються поїхати на ці матчі, знайдуть необхідну для подорожі інформацію, а також дані про фіналістів турнірів.

Велике спасибі всім, хто допоміг нам і поділився важливою інформацією!

І, звичайно, ми як і раніше залишаємося вірні головним принципам нашого застосування: це незалежний неприбутковий проект, створений фанатами для фанатів. Вся важлива інформація, яка міститься в додатку, може бути доступна абсолютно безкоштовно також в режимі оффлайн. Ця програма, через яке фанати підтримують один одного, ділячись інформацією про свої командах, клубах і містах.

Оновлений Фан-гід FSE доступний для скачування в онлайн-магазинах додатків, а також за адресою app.fanseurope.org.

Чекайте оновлення Фан-гіда FSE до чемпіонату світу 2014 в Бразилії!

Якщо вашої команди ще немає в додатку або якщо ви виявили помилку, напишіть нам на [email protected] . Ви також можете надати свою інформацію і поради онлайн або оффлайн через цей формуляр: FSE Fans 'Guide Questionnaire.

Ми особливо зацікавлені в інформації про командах, які гратимуть в єврокубках у сезоні 2014/15. Ми також будемо дуже вдячні за ваші відгуки. Розкажіть нам, які функції ви б хотіли додати до вже існуючих.

На початку червня ми плануємо наступне оновлення з інформацією про чемпіонат світу 2014 в Бразилії.

ЩО НОВОГО В ДОДАТКУ «ФАН-ГІД FSE?
ЩО НОВОГО В ДОДАТКУ «ФАН-ГІД FSE?