Полезные материалы

Уілл Сміт виконає офіційну пісню Чемпіонату світу з футболу - 2018

23:02 23.05.2018

Актор і хіп-хоп-музикант Вілл Сміт спільно з американським музикантом Ніки Джемом і албанської співачкою Ерою Істрефі виконають офіційну пісню чемпіонату світу з футболу , Який пройде в Росії влітку цього року. Про це повідомила прес-служба Міжнародної федерації футболу (ФІФА). «У рамках чергового цікавого співробітництва ФІФА і Sony Music Уілл Сміт, Нікі Джем і Ера Істрефі виконають Live It Up - офіційну пісню ЧС-2018 в Росії», - йдеться в повідомленні.

Композицію Live It Up спродюсував американський діджей і композитор Томас Уеслі Пентц, відомий як Diplo. Вже 25 травня трек буде представлений широкій аудиторії і доступний на різних музичних платформах, а 7 червня буде випущений офіційний кліп на пісню. Самі музиканти заспівають її перед фінальним матчем чемпіонату світу, який пройде 15 липня в Москві на стадіоні «Лужники».

Самі музиканти заспівають її перед фінальним матчем чемпіонату світу, який пройде 15 липня в Москві на стадіоні «Лужники»

Ніки Джем

«Це велика честь для мене - виступити на чемпіонаті світу з футболу. Це глобальна подія об'єднує людей з усього світу, які разом веселяться, сміються і відчувають чари. У співпраці з Нікі, диплом і Ерою пісня зібрала в себе гармонію, еклектичні ноти і різні жанри. Зрештою ми хочемо, щоб весь світ танцював », - говорить Віл Сміт.

«Записати офіційну пісню для чемпіонату світу - це велике досягнення в житті, - вважає Ніки Джем. - Не кожен артист може похвалитися, що став частиною такого проекту. Я шалено гордий і щасливий, що можу сказати своїм онукам: «Я зробив це!»

«Робота над офіційною піснею чемпіонату світу з футболу - це неймовірний і захоплюючий досвід. Співпраця з талановитими артистами такими, як диплом, Вілл Сміт і Нікі Джем, ким безмірно захоплююся, було приголомшливим і класним. Також я - завзятий футбольний уболівальник, тому з нетерпінням чекаю старту чемпіонату світу », - зізналася Істрефі.

Ера Істрефі (в центрі)

Продюсер пісні Diplo, в свою чергу, додав, що що ніколи раніше не писав пісню для всього світу, що володіє настільки потужною енергетикою, та ще й за участю світових зірок.

Гімн до чемпіонату світу вперше з'явився в 1966 році в Англії. З тих пір до кожного світової першості пишеться своя, унікальна пісня. Над створенням гімнів свого часу працювали навіть Рікі Мартін і Шакіра . Чемпіонат світу з футболу вперше пройде на території Росії з 14 червня по 15 липня в 11 містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі, Казані, Калінінграді, Волгограді, Нижньому Новгороді і Єкатеринбурзі.

Читайте також:

Федір Смолов вважає, що відносини з Вікторією Лопирьова шкодили його спортивній кар'єрі

Вікторія Лопирьова і Микола Басков одружаться, якщо російська збірна вийде у фінал ЧС-2018

Сергій Свєтлаков назвав Ольгу Бузову «головним прокляттям» ФК «Локомотив»