Полезные материалы

Трагедія в родині В'ячеслава Малафєєва: в аварії розбилася дружина воротаря "Зеніта". 17.03.2011

Трагедія в родині В'ячеслава Малафєєва: в аварії розбилася дружина воротаря "Зеніта" Велика Епоха 23:09

Похорон Марини Малафєєва пройдуть 19 березня.
У зв'язку з трагедією в родині воротаря футбольної команди "Зеніт" В'ячеслава Малафєєва, в сьогоднішнє матчі з "Твенте" його замінить другий воротар команди "Зеніт" - Юрій Жевнов.
Інформація про загибель дружини основного голкіпера команди В'ячеслава Малафєєва розміщена на сайті футбольного клубу "Зеніт".
У зв'язку з трагічною подією, сьогодні вранці відбулася нарада делегатів УЄФА. Гравці "Зеніта" і команди суперників - голландського "Твенте", відповідно до прийнятого рішення, вийдуть сьогодні на гру в матчі-відповіді Ліги Європи з траурними пов'язками.


Гравці "Зеніта" і "Твенте" вийдуть в траурних пов'язках Вслух.ру 23:04

Таким чином команди вирішили підтримати голкіпера пітерської команди В'ячеслава Малафєєва, передає "Російська служба новин".
Нагадаємо, сьогодні вранці в автокатастрофі загинула його дружина Марина. Днем деякі російські ЗМІ повідомляли, що в зв'язку з трагедією УЄФА розглядає питання про перенесення матчу, але інформація не підтвердилася.
"Зеніт" і "Спартак" почнуть свої матчі проти "Твенте" і "Аякса" о 21 годині, "ЦСКА" і "Порту" вийдуть на поле о 23 годині за Москві.
Сам В'ячеслав грати не буде. Місце у воротах займе його дублер Юрій Жевнов, повідомляє "Ехо Москви".


Ще одна аварія на Приморському проспекті 100 ТВ Санкт-Петербург 22:54

Скопіюйте цей код у свій блог
22:34 | 17.03.2011
Ще одна аварія на Приморському проспекті
Буквально годину тому ще одна автомобільна аварія сталася практично в цьому ж місці на Приморському проспекті біля будинку номер 46. Зіткнулися легковик та грузовік.Чітать далі & gt; & gt;
У вашому блозі це буде виглядати так:
22:34 | 17.03.2011
Ще одна аварія на Приморському проспекті
Буквально годину тому ще одна автомобільна аварія сталася практично в цьому ж місці на Приморському проспекті біля будинку номер


Кержаков подвоїв рахунок в матчі з Твенте Радянський спорт 22:37

Нападник Зеніта Олександр Кержаков забив другий м'яч у ворота Твенте на 38- й хвилині поєдинку. Нагадаємо, для того, щоб пітерцям вийти в наступний раунд, команді потрібно забивати голландцям 4 м'ячі. Текстова трансляція


Фанати Зеніта сьогодні відмовляться від прапорів Спорт.ua 22:35

Акція буде проведена на знак співчуття голкіперу В'ячеславу Малафєєва
Фанати "Зеніту" прийняли рішення відмовитися від будь-яких прапорів на віражі в знак співчуття В'ячеславу Малафєєва.
Всім бажаючим, що збираються прийти на стадіон, пропонується зробити і принести сьогодні на стадіон будь саморобні банери на підтримку воротаря "Зеніта". Всі вони будуть розміщені на решітках стадіону.


Підсумки четверга, 17 березня Радіо Балтика 22:27

Загинула дружина Малафєєва; відповідальність за "бурульки"; Японію трясе; ювілей в Михайлівському
2011 03 17 балтійський погляд
Святослав Новіков
- Зеніт в траурних пов'язках. Дружина воротаря Зеніта Марина Малафєєва загинула в автокатастрофі,
- У загибелі людей від бурульок губернатор не винна. Прокуратура міста не стала проводити перевірку за запитом депутата Держдуми Оксани Дмитрієвої;
- Ще одне землетрусів. Обстановка в Японії продовжує залишатися вкрай напруженою;
- "Гіперпростір" Пушкіна.


Матч між "Зенітом" і "Твенте" почався з хвилини мовчання Комсомольська правда Молдова 22:21

Малафєєва [аудіо]
Кореспондент "КП" побував на місці загибелі Марини Малафєєва
Радіо "Комсомольская правда", Михайло БОГДАНОВ
У ці хвилини в Петербурзі стартує матч 1/8 фіналу Ліги Європи між "Зенітом" і "Твенте". Як повідомляє наш кореспондент у місті на Неві, гра почалася з хвилини мовчання в пам'ять про загиблу сьогодні вранці дружині воротаря пітерського клубу В'ячеслава Малафєєва Марині. Про те, що зараз відбувається на стадіоні Петровський, Михайло Богданов.


Футболісти і вболівальники об'єднаються, підтримуючи Малафєєва Алтапресс 22:15

В знак скорботи футболісти "Зеніту" і "Твенте" вийдуть сьогодні, 17 березня, на полі з траурними пов'язками. А футбольні вболівальники домовилися не брати на матч прапори, а принести банери зі словами підтримки постійного воротареві "Зеніту" В'ячеславу Малафєєва. Сьогодні вранці в ДТП загинула його дружина - 36- річна Марина Малафєєва. Вона не впоралася з керуванням і врізалася в рекламний щит. Від отриманих травм Марина померла на місці. Пасажир "Бентлі" живий - це музикант Дмитро Рибаков, соліст групи "М-16" продюсером якої була дружина футболіста. Стан Рибакова медики оцінюють, як важкий, йому потрібно донорська кров.


Малафєєв, у якого вранці в автокатастрофі загинула дружина, в матчі "Зеніт" - "Твенте" грати не буде Фінам FM 21:50

Матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Зеніт" - "Твенте" починається в ці хвилини на стадіоні "Петровський". Футболісти обох команд вийдуть грати з траурними пов'язками. Таким чином спортсмени вирішили підтримати голкіпера пітерської команди В'ячеслава Малафєєва. Сьогодні вранці в автокатастрофі загинула його дружина. Днем деякі російські ЗМІ повідомляли, що в зв'язку з трагедією УЄФА розглядає питання про перенесення матчу, але інформація не підтвердилася.


Аршавін висловив співчуття Малафєєва Sportbox.ru 21:45

Нападаючий збірної Росії і лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін на своєму офіційному сайті висловив співчуття голкіперу "Зеніту" В'ячеславу Малафєєва в зв'язку з загибеллю його дружини в ДТП.
Також співчуття висловили головний тренер збірної Росії Дік Адвокат, представники РФС, "Анжи", московські "Спартак", "Динамо", ЦСКА і "Локомотив" і голландський "Твенте", з яким 17 березня "Зеніту" доведеться зустрітися в матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги Європи.


Матч "Зеніт" - "Твенте" в Петербурзі почався з хвилини мовчання Росбалт 21:20

Малафєєва гравці "Зеніту" і "Твенте" вийшли на поле з траурними пов'язками.
Петербурзький футбольний клуб раніше висловив співчуття В'ячеславу Малафєєва і пообіцяв надати всю необхідну підтримку. "Твенте", суперник "Зеніту", також виступив із заявою з приводу загибелі дружини воротаря.
Відзначимо, що раніше з'явилася інформація, що УЄФА може скасувати гру, однак, цього не сталося.
Ворота синьо-біло-блакитних в матчі проти "Твенте" замість В'ячеслава Малафєєва захищає Юрій Жевнов.
Як повідомлялося раніше, фанати "Зеніту" прийняли рішення відмовитися від будь-яких прапорів на віражі в знак співчуття В'ячеславу Малафєєва.
Нагадаємо, автомобіль Bentley потрапив у ДТП на Приморському проспекті 17 березня близько 5 ранку.


"Зеніт" і "Твенте" виходять на матч Ліги Європи з траурними пов'язками Аргументи і Факти 21:05

Фото: kubokuefa.ru У воротаря "Зеніта" загинула дружина в ДТП
Команди вирішили підтримати воротаря В'ячеслава Малафєєва, у якого сьогодні загинула дружина
Футболісти "Зеніту" і "Твенте" вийдуть на поле в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи з траурними пов'язками. Так команди вирішили підтримати голкіпера В'ячеслава Малафєєва.
Сьогодні вранці в автокатастрофі загинула дружина футболіста. Днем деякі російські ЗМІ повідомляли, що в зв'язку з трагедією УЄФА розглядає питання про перенесення матчу, але інформація не підтвердилася. Зустріч розпочнеться о дев'ятій вечора на стадіоні Петровський.
"У ситуації, що склалася підтримка фанатів для" Зеніту "буде дуже багато важить.


Футбол. Загинула дружина воротаря пітерського "Зеніту" Марина Малафєєва Радіо Свобода 19:52

17 березня в Петербурзі в автокатастрофі загинула Марина Малафєєва - дружина воротаря футбольного клубу "Зеніт" і збірної Росії В'ячеслава Малафєєва.
На матч Ліги Європи проти голландського клубу "Твенте", який відбудеться 17 березня на стадіоні "Петровський", футболісти "Зеніту" і "Твенте" вийдуть в траурних пов'язках в знак підтримки В'ячеслава Малафєєва. Сам Малафєєв в матчі участі не візьме.


Пасажир загиблої в ДТП Малафєєва вийшов з коми Татар-інформ 18:41

Лікарі прийшли до висновку, що йому необхідно робити переливання крові. Щоб допомогти Рибакову, необхідно прийти в Військово-медичну академію в будь-який з будніх днів з паспортом і повідомити про бажання здати кров для Дмитра Рибакова.
Відзначимо, що в останні роки Марина Малафєєва активно займалася проектами, пов'язаними з шоу-бізнесом. В тому числі, створила продюсерський центр і поп-групу "М-16", яка була названа на честь В'ячеслава Малафєєва (16 - номер на футболці воротаря "Зеніта").


Відео з місця загибелі Марини Малафєєва (ВІДЕО) SiteUA 18:21

Марина Малафєєва вирішила підвезти свого підопічного і на шаленій швидкості влетіла в замет.
Дружина воротаря пітерського "Зеніту" Марина Малафєєва загинула 17 березня рано вранці. Марина вирішила підвезти після виступу одного з учасників групи "М-16", продюсером якої вона була.
Також відомо, що жінка сіла за кермо свого "Bentley" в випівшем стані. Марина Малафєєва померла на місці. а ось пасажирові пощастило і він залишився живий.