Полезные материалы

Стартувало голосування за фіналісток «Міс Казахстан-2018»

22 Марта 2018 15:49 504 22 Марта 2018 15:49 504   АСТАНА

АСТАНА. КАЗИНФОРМ - Сьогодні, 22 березня, на офіційному сайті «Міс Казахстан-2018» стартувало голосування за фіналісток конкурсу, передає кореспондент МІА «Казінформ».

Казахстанці вирішують, хто поїде на «Міс Світу» і на «Міс Всесвіт» від Казахстану. Проголосувати можна за цим посиланням: http://misskazakhstan.kz .

Нагадаємо , 30 фіналісток з усіх куточків Казахстану зібралися в Астані, щоб почати підготовку до грандіозного фіналу, який відбудеться 31 березня в Палаці миру та злагоди.

Як повідомляють організатори, в фіналі беруть участь не тільки 20 титулованих дівчат з кожного міста Казахстану, але також 10 переможниць інстаграм-кастингу. Він проходив на початку лютого, взяти участь могла будь-яка дівчина - громадянка Республіки Казахстан, від 17 до 25 років. Необхідно було опублікувати свою фотографію під хештегом і відзначити сторінку конкурсу.

Раніше в ЗМІ були опубліковані фотографії фіналісток «Міс Казахстан». Організатори проінформували, що за сімейними обставинами на конкурс не змогли приїхати «Міс Теміртау», «Міс Кизилорда», по навчальним - «Міс Петропавловськ». Їх замінили перші віце-міс міст.

В рамках конкурсу «Міс Казахстан» пройдуть благодійні та соціальні акції.