Полезные материалы

Puppet Soccer 2014

Переглядів: 37785

Переглядів: 37785

Puppet Soccer 2014 року - аркадний футбол на андроїд, в якому можна добре розважитися граючи смішними фігурками з великими головами таких відомих футболістів, як: Зідан, Мессі, Руні, Пеле і іншими. Всього в грі доступно більше 80 футбольних легенд зібраних з 32 команд. Перед вами чорний футбол, в якому для перемоги можна використовувати такі засоби як жуйка, лід або слиз. У міру проходження матчів ми зможете удосконалити свого футболіста, збільшивши йому швидкість руху, стрибок або удар головою.

У міру проходження матчів ми зможете удосконалити свого футболіста, збільшивши йому швидкість руху, стрибок або удар головою

Puppet Soccer 2014 року - це футбол в якому не потрібно створювати сильні команди з величезною кількістю футболістів, досить прокачати одного хорошого гравця і вийти на поле для того, щоб забивати голи опонентові. Проривається захист інших команд і просувайтеся по Кубку світу з футболу 2014 року. У грі є можливо зіграти в мультіплеере на одному пристрої. І разом з хорошою грою в моді ви отримаєте доступ до всіх футболістам і величезна кількість внутрішніх грошей.

Завантажити гру Puppet Soccer 2014: