Полезные материалы

Бельгія вирвала перемогу у Японії - 3: 2 і вийшла в 1/4 фіналу ЧС-2018

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Бельгія відіграла у Японії два голи і забила переможний за секунду до фінального свистка 2018-07-02T23: 01: 47 + 03: 00 Новини Японія і Бельгія видали чи не найкращий матч на чемпіонаті світу 2018

Збірні Бельгії та Японії в матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу 2018 року визначив, хто продовжить боротьбу на турнірі, а хто завершив похід за титулом на першій же стадії плей-офф раунду. Поєдинок відбувся в Ростові-на-Дону на "Ростов Арені". ми проводили онлайн Бельгія - Японія з фото та коментарями.

Японці завдали першого удару в матчі на стартовій хвилині, але надалі ініціативою заволоділи бельгійці. Європейці красиво комбінували, але в основному загрожували воротам суперника з-за меж штрафного майданчика. За перший тайм вони завдали 10 ударів, але тільки два з них були в створ воріт - в більшості випадків під удари бельгійців кидалися японські захисники.

А перед самою перервою японці ледь не вийшли вперед. Тібо Куртуа не зміг зловити м'яч після прострілу з флангу і зупинив круглого майже на лінії воріт, уникнувши самого курйозного голу на ЧС-2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Початок другого тайму ознаменувався справжнім шоком для бельгійців - японці за чотири хвилини двічі розписалися у воротах Тібо Куртуа! При цьому в обох випадках не обійшлося без помилок захисників "Червоних дияволів".

Європейцям знадобилося хвилин п'ять, щоб прийти в себе, а потім чотири хвилини, щоб зрівняти рахунок. Спочатку головний тренер команди Роберто Мартінес випустив двох свіжих футболістів - Шадлі і Феллайні, а потім на допомогу бельгійцям прийшло везіння. Вертонген виявився на фланзі і головою намагався відправити м'яч у штрафну, але круглий полетів по несподіваною траєкторії і прошмигнув за комір японському голкіперові. А потім Феллайні найкраще зіграв після навісу від Азара.

А коли здавалося, що командам не уникнути додаткового часу, бельгійцям вдалося провести разючу контратаку, яку точним ударом завершив Шадлі. Бельгія в 1/4 фіналу зіграє з Бразилією, яка сьогодні раніше обіграла Мексику .

Бельгія - Японія - 3: 2
Голи: Вертонген (69), Феллайні (74), Шадлі (90 + 4) - Харагуті (48), Інуї Такасі (52),

Бельгія: Куртуа, Компані, Вертонген, Меньє, Алдервейрелд, де Брюйне, Феррейра Карраско (Шадлі, 65), Вітцель, Азар, Мертенс (Феллайні, 65), Лукаку.

Японія: Кавасіма, Йосіда, Нагатомо, Сакаї, Сьодзі, Хасебе, Сібасакі (Ямагуті, 81), Кагава, Харагуті (Хонда, 81), Інуї Такасі, Осако.

Попередження: Сібасакі (40).

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку