Полезные материалы

Росія - Чехія 4: 1 - Збірна Росії виграла перший матч на Євро-2012

Збірна Росії виграла свій перший матч на Євро-2012 - у збірної Чехії з рахунком 4: 1. Голи забили Алан Дзагоєв (двічі), Роман Широков і Роман Павлюченко.

Матч росіян з чехами почався дещо несподівано: всупереч прогнозам перевага по володінню м'ячем було ні в росіян, а у чехів. Втім, небезпечних моментів у перші хвилини ні в тих, ні в інших воріт не було.

Зате наступний відрізок матчу пройшов з повною перевагою російської команди. Чи не перша небезпечна атака росіян, по ходу якої Олександр Кержаков потрапив в штангу, закінчилася точним ударом Алана Дзагоєва.

А ще через кілька хвилин після чудової передачі Андрія Аршавіна Роман Широков спокійно подвоїв перевагу росіян - 2: 0.

Забивши другий гол, російська команда заграла спокійніше, м'ячем більше володіли чехи, але особливо небезпечних моментів біля воріт В'ячеслава Малафєєва не було.

На початку другого тайму збірна Росії пропустила гол: відзначився Томаш Піларж. У другому таймі м'ячем більше володіли чехи, росіяни відповідали часом небезпечними контратаками.

Але, всупереч побоюванням, "валідольною" кінцівки росіянам вдалося уникнути. За 15 хвилин до кінця матчу Алан Дзагоєв забив свій другий гол.

Незадовго до цього на поле в складі збірної Росії з'явився Роман Павлюченко. Він замінив Олександра Кержакова. На 81-й хвилині Павлюченко відзначив свій вихід на поле голом: в одній з атак він отримав м'яч, зробив паузу і відправив м'яч у ворота.

У першому матчі на Євро 2012 в стартовому складі збірної Росії грали: В'ячеслав Малафєєв , Юрій Жирков, Сергій Ігнашевич, Олексій Березуцький, Олександр Анюков, Ігор Денисов, Костянтин Зирянов, Роман Широков, Алан Дзагоєв, Андрій Аршавін, Олександр Кержаков .

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 перший гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 перший гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 другий гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 другий гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 третій гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 третій гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 четвертий гол

Євро 2012 Росія - Чехія 4: 1 четвертий гол

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter