Полезные материалы

ВАТ "Гомельський хімічний завод" на районному туристичному зльоті 2017

ВАТ "Гомельський хімічний завод" на районному туристичному зльоті 2017

Очікуване і улюблене подія заводський збірної команди ВАТ "Гомельський хімічний завод" - районний туристичний зліт.

Стало доброю традицією щороку в червні проводити туристичний зліт, в цьому році він був ювілейним. З 16 по 18 червня на «старому, добром місці» зібралися представники 17 команд з підприємств Радянського району м Гомеля. Ще напередодні в п'ятницю з'їхалися команди-учасники, які приділили особливу увагу облаштуванню своїх майданчиків і туристичного побуті. О 12:00 представникам команд належало пройти процедуру реєстрації та жеребкування.

В цей же вечір відбувся один з улюблених і видовищних конкурсів - візитна картка, де кожна команда змогла продемонструвати свої творчі здібності.

У суботу на урочистому відкритті о дев'ятій годині ранку зі словами вітання та напутніми побажаннями до учасників змагань звернулася заступник голови адміністрації Радянського району м Гомеля Олена Вікторівна Геращенко.

Урочисто підняти прапор було надано честь команді ВАТ "Гомельський хімічний завод", як чемпіонам минулого года.Соревнованія відкриті!

... За спиною позаду на кілька днів залишилися трудові будні. І як жартують самі заводчани, турслет для них - це міні-відпустку для душі. Були й ті, хто приїхав на зліт вперше - молоді працівники вчилися розводити вогонь, дотримуючись заходів протипожежної безпеки, ставити намети, готувати їжу на багатті і ін.

Програма туристичного зльоту була багатогранна і різноманітна. Заводським спортсменам черговий раз довелося відстоювати честь чемпіонів в спортивному туризмі в трьох видах: командна туристична смуга, спортивне орієнтування та індивідуальна смуга перешкод.

Заводським спортсменам черговий раз довелося відстоювати честь чемпіонів в спортивному туризмі в трьох видах: командна туристична смуга, спортивне орієнтування та індивідуальна смуга перешкод

І в складній боротьбі, вони нікого з суперників не пропустили на лідируючі позиції. У підсумку, в номінації "туризм" знову кубок дістався команді ВАТ "Гомельський хімічний завод".

Крім туристичної програми, була спортивна і конкурсна програми.

Спортсменам довелося змагатися в туристичному волейболі, дартсі, в самому видовищному конкурсі "метанні яєць", в нових для всіх команд конкурсі "неможливе-можливо", навіть довелося позмагатися директорам організацій, які стріляли з пістолета і заробляли дорогоцінні бали для своїх команд.

Активно відпочивати і змагатися для спортсменів заводу стало вже синонімом. І це приємно радує, адже трудові будні з головою захоплюють - робота, будинок, сім'я. Хоча багато приїжджали цілими родинами. Маленьким діткам відводилася роль уболівальників за своїх батьків. Завдяки їх присутності в таборі була обладнана повноцінна дитяча площадка, з турніками і гойдалками і навіть з міні-турполосой.

Після всіх випробувань і підрахунку набраних балів прийшов час закриття ювілейного туристичного зльоту. За підсумками всієї програми збірна команда ВАТ "Гомельський хімічний завод" виборола друге місце.

Свіжий соснове повітря, вогнище, туристична атрибутика, участь в різних спортивних і творчих конкурсах - все це занурює в особливу атмосферу. Втомлені, але задоволені учасники першості з туризму в неділю ввечері вирушили додому, пообіцявши обов'язково приїхати в наступному році.

Сайт Гомельської обласної організації профспілки


Інші матеріали у цій категорії: «Що таке Міжнародна конференція праці