Полезные материалы

«Сімпсони» передбачили, хто зіграє в фіналі Чемпіонату світу з футболу-2018

Шанувальники мультсеріалу «Сімпсони» в одному з епізодів знайшли вказівку на збірні, які вийдуть у фінал російського Чемпіонату світу з футболу. У серії «Сімейний зброю» (The cartridge family), прем'єра якої відбулася 2 листопада 1997 року, в фіналі світової першості, що проходить в Спрінгфілді (рідному місті головних героїв), грають Португалія і Мексика. Шанувальники мультсеріалу «Сімпсони» в одному з епізодів знайшли вказівку на збірні, які вийдуть у фінал російського Чемпіонату світу з футболу

«Сімпсони» передбачили, хто зіграє в фіналі Чемпіонату світу з футболу-2018

В епізоді «Сімпсонів» йдеться про те, що Португалія і Мексика зустрінуться на футбольному полі в «головному матчі» мундіалю. Шанувальники вважають, що раз і Португалія, і Мексика є досить сильними командами, вони цілком можуть дійти до фіналу.
Фрагмент мультсеріалу «Сімпсони»
І Португалія, і Мексика вийшли в плей-офф чемпіонату. Щоб прогноз авторів мультсеріалу «Сімпсони» збувся, обом командам потрібно буде виграти всі до фіналу матчі.
Дивіться матчі плей-офф Чемпіонату світу в Росії на каналі «Росія 1»
Це вже не перший випадок, коли «Сімпсони» пророкують те, що пізніше відбувається в реальності. У 2000 році на екрани вийшла серія мультсеріалу «Барт відправляється в майбутнє», в якій автори красномовно пожартували про Дональда Трампа, який став у 2017 році президентом США. У 1998-му в ефірі каналу FOX був показаний епізод «Коли ти захочеш стати вище зірок», в якому головний герой - Гомер Сімпсон - знайомиться з Кім Бейсинджер і Алек Болдуін. В одній зі сцен цього епізоду глядачам показують офіс компанії 20th Century Fox, де на вивісці написано, що ця компанія є підрозділом корпорації Walt Disney Company (в даний час Walt Disney Company веде переговори про покупку активів корпорації 21th Century Fox, в тому числі і студії 20th Century Fox).