Полезные материалы

United Drift Challenge 2018

8 липня 2018 року на треку автодрому "Чайка", під Києвом, відбудеться найочікуваніша захід у світі не тільки українського дріфту - United Drift Challenge 2018, також відоме як UDC. Організатором заходу є Ukranian Drift Federation (UDF).

Цей день збере всіх небайдужих до українського автоспорту в цілому і любителів дрифт-шоу зокрема. Дрифтинг, він же Дрифт - це точка збору не тільки професіоналів цього виду спорту, і не тільки з України, а також і любителів і новачків, для яких наше шоу стане справжнім ривком, одкровенням і наступним етапом. Однозначно найочікуваніша подія в автоспорті збере величезну кількість глядачів, які зможуть дізнатися, що може справжній пілот за кермом прокачаного дрифт-кара і побачити по-справжньому якісне автошоу і професійний дрифт.

UNITED DRIFT CHALLENGE 2018 це:

  • Вся гонка перед вашими очима, не сходячи з місця. Дрифт в першу чергу подобається глядачам тому, що з трибуни можна спостерігати весь заїзд, що дає постійний приплив емоцій і розуміння ситуації на треку, адже видно все - від старту і аж до самого фінішу. Це породжує ефект схоже на те, що відчували глядачі в Колізеї, а сам дрифт буде дивувати Вас знову і знову.
  • Найочікуваніша подія в українському автоспорті. Дрифту знадобилося зовсім небагато часу щоб стати шановним екстремальним видом автоспорту по всьому світу. Трохи історії: одне з найбільш значущих і видовищних дрифт-змагань - D1GP, початок якому було покладено в 90-х роках в Японії; даний захід відвідує понад 20 тисяч глядачів. Уже в 21 столітті, в 2003 році США дало початок власного чемпіонату, який носить назву FORMULA D. Слідом за цим вже з 2004 року дрифтинг взявся за підкорення сердець автолюбителів з Європи такими заходами як: EEDC, PRO Drift, D1GB, Drift Allstars, KOE . Тепер цей напрямок автоспорту завойовує свою популярність і в Україні, і більше того - ми стали однією з найбільш конкурентоспроможних країн, а наші пілоти-дрифтери займають призові місця в Європі і не тільки!
  • Унікальна можливість для кожного глядача бути частиною вражаючого спортивного видовища. Потужні автомобілі (від 400 до 1000 кінських сил), які проходять трек в заметі на швидкості 100 - 150 км / ч дуже близько один до одного, просто не залишають шансу залишитися байдужим жодному вболівальнику. Головна частина нашого автошоу - це парні заїзди, які змушують серце завмерти: в парному дріфте автомобілі наближаються одна до одної так швидко і стрімко, що зупиняється дихання і очі напружено стежать за шаленої парою до самого завершення заїзду.
  • Кращі пілоти України і ближнього зарубіжжя. Чемпіонат з дрифту 8 липня збере кращих пілотів-дрифтерів України, Білорусії, Польщі, Латвії, Литви та ін. Ми чекаємо кращих пілотів ближнього зарубіжжя, таких як Тімас Семнішка (Литва), Павло Трела (Польща), Іво Уіруліс (Латвія), Серган Сак, Дмитро Нагула і Андрій Піскарьов (Білорусь), Петро Вецек (Польща,) а також багато інших. Слідкуйте за нашими новинами - інформація по чемпіонату буде постійно оновлюватися.
  • Професійне і неупереджене суддівство. В цьому році професіоналізм учасників гонки оцінять професійні судді, і за рішенням організаторів, їх буде троє, причому з різних країн, так що в об'єктивності суддівства сумніватися не доведеться. У зв'язку з тим, що дрифтинг здійснюється на порівняно невеликому відрізку трека - при цьому оцінюються швидкість автомобіля, кут входження, майстерність виконання та його стиль, і найголовніше - парні дрифт-заїзди, в яких важлива синхронність виконання, близькість проходження і відстань до кордону треку, різкість і т.д.
  • Швидкість в режимі нон-стоп. Дрифтинг об'єднує всі найцікавіші аспекти традиційних видів автоспорту і підносить їх глядачеві в режимі нон-стоп. Те, що раніше називалося виходом з небезпечної ситуації, тепер перетворилося на вищий сенс гонки, і це - ДРИФТ.
  • Тонна адреналіну, незабутніх моментів і просто прекрасного настрою. Паузи між заїздами будуть заповнені видовищами з шоу-програми. Показові виступи професіоналів дріфту і стант-райдінга (екстремальні трюки на мотоциклах), конкурси та фан-сесії не дадуть нудьгувати нікому з присутніх! Також на ваш комфорт буде працювати розгалужена інфраструктура, яка впорається з усіма потребами: дитячі майданчики, правильне харчування, спортивні розваги та багато іншого.
  • Ukranian Drift Challenge / United Drift Challenge 2018 - це не просто змагання, як селекція кращих пілотів і авто, це концепція феєричного автошоу, і в наших планах проводити його щорічно на європейському рівні, щоб прославити нашу країну і наші погляди.

Офіційний сайт: ukrainianDRIFT.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.