Полезные материалы

Дердіс Гонсалес оголосив про перехід в Сантос 29.07.2018

Дерліс Гонсалес. фото AFP

Дерліс Гонсалес домовився з рідним клубом Неймара https://cdn.segodnya.ua/img/article/11584/7_main_new.1532862729.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11584/7_tn.1532862729.jpg 2018 -07-29T14: 12: 04 + 03: 00 Футбол Парагвайський футболіст найближчим часом покине "Динамо"

Півзахисник київського "Динамо" Дерліс Гонсалес все ж перейде в бразильський "Сантос". Про домовленості з клубом розповів сам парагвайський футболіст. Хоча раніше він заявляв, що бразильський клуб не може задовольнити його фінансові апетити. В інтерв'ю Дерліс зізнався, що в "Динамо" заробляє 110 тисяч доларів , А в Бразилії йому готові були платити на 37 тисяч менше.

Тим не менш, через пару днів парагваєць і клуб визначилися з умовами, які влаштували бій боку. Залишилося тільки дочекатися офіційної заяви "Сантоса".

"Угода з" Сантосом "досягнуто. Радий, що буду виступати в цьому клубі. Хочу якомога швидше повернутися на поле - скучив за футболом", - заявив Гонсалес бразильським ЗМІ.

У ЗМІ повідомлялося, що "Сантос" у відповідь відправить до Києва півзахисника Вітора Буено. Бразилець буде виступати в "Динамо" на правах оренди.

Раніше ми писали, що "Динамо" не встигло продати Гонсалеса в клуб з Парагваю . Кияни намагалися працевлаштувати півзахисника в "Серро Портеньо", але пропустили закриття трансферного вікна, поки вели переговори.

Також зірвалася з іншим парагвайським клубом - "Олімпією" , Яка не змогла домовитися з "Динамо": кияни вимагали 5 мільйонів доларів за 50% прав на Дерліса, і навіть не розглядали варіант з орендою.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку