Полезные материалы

Вболівальник з Латвії намагався вкрасти ключки фінських хоккеісток на Олімпіаді-2018

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Фінські хокеїстки ледь не втратили частину екіпіровки. фото AFP

Латвійський уболівальник проник в роздягальню фінських хоккеісток https://cdn.segodnya.ua/img/article/11139/97_main_new.1518543392.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11139/97_tn.1518543392.jpg 2018 -02-13T19: 36: 30 + 02: 00 Новини На Олімпіаді затриманий громадянин Латвії, який намагався вкрасти кілька ключок з роздягальні збірної Фінляндії

У Пхенчхані затримали громадянина Латвії, який намагався вкрасти ключки жіночої збірної Фінляндії з хокею, повідомляє портал mixnews.lv з посиланням на заступника начальника Держполіції Латвії Артіс Велша, який забезпечує охорону латвійських олімпійців в Південній Кореї.

"У Пхенчхані за спробу вкрасти ключки фінської жіночої збірної з хокею затриманий раніше судимий громадянин Латвії", - повідомив Велшс.

За його словами, житель Латвії 1990 року народження придбав квиток на хокейний матч, а на стадіоні пробрався в роздягальню, де зберігалася екіпірування фінської збірної, і спробував винести звідти кілька ключок.

Чоловік вже хотів сховатися, але його помітили працюють на Олімпіаді добровольці, які повідомили про нього поліції. У момент затримання уболівальник перебував в стані сп'яніння і зізнався в крадіжці. Південнокорейська поліція почала розслідування. Чоловік звільнений, але до 26 лютого йому заборонено залишати країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як вказав Велшс, чоловік не має ніякого відношення до олімпійської делегації Латвії, а в Південній Кореї знаходиться по роботі. У Латвії він неодноразово потрапляв в поле зору поліції, у нього є судимість за крадіжку.

Нагадаємо, що Олімпіада-2018 в південнокорейському Пхенчхані пройде з 9 по 25 лютого. У ній беруть участь спортсмени з 92 країн і буде розіграно рекордну для зимових Ігор кількість медалей - 102 комплекту.

У середу на Олімпіаді-2018 почнеться чоловічий хокейний турнір: повний розклад 14 лютого на Іграх в Пхенчхані .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку