Полезные материалы

Гранада - Реал Мадрид. Прогноз, ставки букмекерів на матч Приклади (06.05.2017)

Гранада - Реал Мадрид Гранада - Реал Мадрид. Прогноз, ставки букмекерів на матч Приклади (06.05.2017) Експерти інформаційно-аналітичного сайту Букмекери.рф дали прогноз на матч 36 туру чемпіонату Іспанії Гранада - Реал Мадрид, який відбудеться на стадіоні Нуево Лос-Карменес (El Nuevo Estadio de Los Cármenes) в суботу 6 травня, початок о 21:45 (МСК) .

Гранада - Реал Мадрид. Яку ставку зробити на матч?

Явним фаворитом в цій грі є Реал і багатьох цікавить тільки одне питання - з яким рахунком підопічні Зінедіна Зідана переможуть? Реал ділить перше місце з Барселоною, поступаючись їй за додатковими показниками, але маючи гру в запасі. У минулі вихідні він здобув чергову перемогу, обігравши вдома Валенсію з рахунком 2: 1 завдяки голу Марсело на 86-й хвилині зустрічі. Це була його восьма перемога за десять останніх поєдинків у чемпіонаті Іспанії при всього одній поразці - в Ель Класико від Барселони. На виїзді Реал виграв шість матчів Ла Ліги поспіль із загальним рахунком 22:10. Команда дуже багато забиває і, наприклад, жодного разу не залишалася без забитих м'ячів на відрізку в 27 попередніх матчів на чужому полі. У той же час «Королівський клуб» пропускав мінімум один гол в кожному з десяти останніх виїзних поєдинків Ла Ліги, включаючи шість випадків, коли в його ворота перепадало по два м'ячі.

Гранада - це один з аутсайдерів чемпіонату. Після 35 турів вона розташовується на передостанньому місці, набравши 20 очок і не маючи шансів на збереження прописки в Ла Лізі. У минулому турі андалузький клуб програв на виїзді Реалу Сосьєдад з рахунком 1: 2, після чого його відставання від рятівної 17-ї позиції становить десять очок, відіграти які неможливо. Це було п'яте поспіль поразки Гранади і кожен раз вона пропускала мінімум два голи. А за десять попередніх поєдинків в чемпіонаті країни вона набрала лише одне очко, програвши дев'ять разів. На своєму полі після трьох поспіль перемог в березні-лютому Гранада зазнала п'ять поспіль поразок із загальним рахунком 2:13. І якщо і перерве програшну серію в цьому сезоні, то, скоріше, в матчі з Еспаньолом, ніж в поєдинку з Реалом, якому вона майже напевно програє з відставанням більше, ніж в один м'яч.

Гранада - Реал Мадрид. Як грали між собою?

У першому колі поточного розіграшу чемпіонату Іспанії Реал розгромив Гранаду на своєму полі з рахунком 5: 0. Це була його сьома поспіль перемога в протистоянні з андалузьким клубом. А з 11 зустрічей з Гранадою в Ла Лізі Реал виграв десять, програвши тільки в лютому 2013 року на виїзді з мінімальним рахунком 0: 1 - в тому матчі гол у свої ворота забив Кріштіану Роналду. В цілому за 11 поєдинків проти Гранади Реал забив 34 голи або в середньому по 3,1 м'яча за гру, а пропустив лише п'ять голів і жодного разу більше одного за матч.

Прогноз на матч Гранада - Реал Мадрид

Фахівці сайту Букмекери.рф вважають, що Реал перерве серію з пропущеними голами і обіграє Гранаду з сухим рахунком. У букмекерській конторі 1хСтавка виставили перемогу Реала 3: 0 з коефіцієнтом 10.00. У числі інших популярних результатів перемога гостей з рахунком 2: 0, 2: 1 і 3: 1 (коефіцієнт 11.00).

Ставки / коефіцієнти букмекерських контор на матч Гранада - Реал Мадрид:

перемога Гранади - 18.90, нічия - 8.70, перемога Реала - 1.10.

Яку ставку зробити на матч?
Явним фаворитом в цій грі є Реал і багатьох цікавить тільки одне питання - з яким рахунком підопічні Зінедіна Зідана переможуть?
Як грали між собою?