Полезные материалы

Пошта Росії почала продаж марок зі стадіоном "Єкатеринбург Арена" до ЧС-2018

На марці зображений Центральний стадіон після реконструкції.

З сьогоднішнього дня у відділеннях Пошти Росії в Свердловській області почався продаж серії марок, присвячених стадіону "Єкатеринбург Арена" і іншим майданчикам ЧС-2018 в Росії: "Волгоград Арена", "Ростов Арена" і "Самара Арена".

У Головпоштамті Єкатеринбурга сьогодні можна погасити нові поштові марки спецштемпелем, також присвяченим мундіалю, що робить їх особливо цінними для колекціонерів.

- Поштові мініатюри випущені підвідомчим Федеральному агентству зв'язку ФГУП Іздатцентр "Марка". Марки розміром 65 × 32,5 мм, номіналом 21,50 рубля і видані тиражем по 400 тисяч примірників кожна, надійдуть у продаж в відділення Пошти Росії по всій країні. Додатково до випуску поштових марок видана художня обкладинка, всередині якої знаходяться чотири марки і конверти першого дня з гасінням в Москві, - розповіла керівник напрямку з корпоративних комунікацій Свердловського поштамту Анна Первушина.

Перші чотири марки даної серії, випущені в листопаді 2015 року, були присвячені стадіонів Москви, Сочі і Казані: "Лужники", "Спартак", "Фішт" і "Казань Арена". Ще чотири спортивні арени будуть зображені на державних знаках поштової оплати в 2017 році.

Ще чотири спортивні арени будуть зображені на державних знаках поштової оплати в 2017 році

Нова серія присвячена чотирьом містам майбутнього чемпіонату.

Центральний стадіон, який на час мундіалю назвуть "Єкатеринбург Ареною", повинні здати до 31 грудня 2017 року . Проект передбачає збереження історичних стін західної і східної трибун, будівель східних і західних квиткових кас з воротами, а також ділянки історичної металевої огорожі з цегляними стовпами. Фасади східної і західної трибун будуть реставровані, а в їх межах буде створений новий обсяг стадіону, спроектований відповідно до вимог FIFA. Кошторис проекту - 12 мільярдів 642 мільйони рублів.

Нагадаємо, на початку серпня будівництво проінспектував віце-прем'єр Ігор Шувалов . А в квітні Центральний стадіон інспектувала спецкомісія FIFA.