Полезные материалы

Матчі Євро-2012 на великому екрані к / т "Нептун" у Владивостоці в Нептун 18 червня 2012

Подія додано в обране Подія додано в обране   Додати в обране   Жителі і гості Владивостока зможуть побачити всі матчі збірної Росії на Чемпіонаті Європи з футболу-2012 в прямій трансляції на великому екрані кінотеатру «Нептун»

Додати в обране

Жителі і гості Владивостока зможуть побачити всі матчі збірної Росії на Чемпіонаті Європи з футболу-2012 в прямій трансляції на великому екрані кінотеатру «Нептун».

Чемпіонат Європи з футболу - головне змагання національних збірних, що проводиться UEFA кожні чотири роки. Цього року чемпіонат пройде в Польщі та Україні з 8 червня по 1 липня 2012. При цьому, російська команда всі ігри групового етапу Євро-2012 проведе в Польщі.
Збірна Росії в четвертий раз в новітній історії пройшла до фінальної частини чемпіонату Європи, проте вийти з групи вперше їй вдалося лише на минулому чемпіонаті, в 2008 році. В 1/4 фіналу Євро-2008 збірна Росії в додатковий час сенсаційно перемогла збірну Нідерландів з рахунком 3: 1 і вийшла в півфінал, де поступилася збірній Іспанії з рахунком 0: 3. Цього разу російська збірна кваліфікувалася до групи А, разом з Чехією, Польщею та Грецією. Примітно, що це вже третій раз поспіль, коли наша збірна потрапляє в одну групу зі збірною Греції.

Перегляд спортивних трансляцій на великому кіноекрані почали вживати не так давно, але вже полюбився багатьом фанатам видовищних видів спорту, до яких відноситься і футбол. Великі плани, повтори найгостріших моментів, професійні коментарі футбольних фахівців - все це відрізняє пряму трансляцію від перегляду гри на стадіоні, але при цьому сусідство з такими ж, як ви захопленими вболівальниками великого спорту, дозволяє відтворити і зберегти живу атмосферу стадіонного єднання. Повне занурення в атмосферу гри в поєднанні з комфортом перегляду подарують абсолютно нові враження від улюбленої гри.

Розклад прямих трансляцій футбольних матчів в кінотеатрі «Нептун»:

  • 9 червня (субота), 5:45, Росія - Чехія

  • 13 червня (середа), 5:45, Польща - Росія

  • 17 червня (неділя), 5:45, Греція - Росія

Також будуть показані матчі плей-офф за участю збірної Росії і фінальний матч чемпіонату за перше місце.

Вартість квитків на кожен матч 200 руб. Квитки в касах кінотеатру «Нептун». Кількість обмежена!

наверх Повна версія сайту