Полезные материалы

ATP. Roland Garros. Фернандо Вердаско - Григор Димитров. Прев'ю і прогноз на матч 1.06.18

Фернандо Вердаско - Григор Димитров Фернандо Вердаско - Григор Димитров. П'ять разів імениті спортсмени з'ясовували стосунки в очних протистояннях. Поки статистика на користь іспанського тенісиста, схиливши шальки терезів на свою користь на останньому розіграші Indian Wells Masters. З огляду на, що грунтові корти для представників Піренейського півострова більш звичні, то в майбутній зустрічі він має всі шанси в черговий раз домогтися максимального результату, хоча букмекери в ролі фаворита бачать болгарського спортсмена, оцінюючи його шанси на перемогу коефіцієнтом 1.62.

Фернандо Вердаско в останні декількох сезонах відрізняється стабільністю. Почавши сезон зо тридцять п'ятого місця, до ґрунтового Мейджору він підійшов на тій же позиції. Взявши участь в дванадцяти турнірах, запам'ятатися іспанцеві вдалося лише виступами на Rio Open, де йому вдалося пробитися у фінал змагання, але без особливого опору поступившись боротьбу за трофей Дієго Себастьяну Шварцману (6: 2, 6: 4). Половина з вищезазначених дванадцяти турнірів проходила на грунтових покриттях, але особливими досягненнями Вердаско не вирізнявся. Ігрові кондиції викликають сумніви, враховуючи, що на рідному Madrid Open він завершив виступи у другому раунді, а на наступному Мастерсі в Римі і зовсім після першого ж поєдинку, що було відчутно на самому мейджор, де в першому ж колі він випробував величезні проблеми з проходом YOсіхіто Ніcіокі, витративши багато сил в п'яти-сетовому поєдинку.

Григор Димитров в поточному сезоні виступає поувереннее, ніж в попередньому, на тлі відсутності істотних проблем зі здоров'ям. На початку ігрового сезону болгарин мав проблеми з плечем, через що пропустив хардровий турнір в Софії. Початок турнірній дистанції вийшло продуктивним, враховуючи, що на Brisbane International він зупинився на півфінальній позначці, на Australian Open - в чвертьфіналі, а на змаганні в Роттердамі - у фіналі. На турнірах Великого Шолома успіху болгарському спортсмену пізнати не вдалося, і як і у його візаві кращим результатом залишається півфінал Australian Open. Чергове схожість з опонентом проглядається в виступах на грунті, де після відносного успіху в Монте-Карло, більш нічим особливим він не запам'ятався, завершивши попередні Ролан Гаррі Майстри в Мадриді і Римі в першому колі змагань.

Висновок: Фернандо Вердаско перебуває в кращому ігровому тонусі, в минулому раунді турніру подолавши зі своїм опонентом в трьох сетах, а Димитрова, щоб пройти юного американського візаві Джареда Доналдсона, знадобилося п'ять сетів. Болгарин представлений фаворитом зустрічі, займаючи в рейтингу АТР вищу позицію, але взявши до уваги форму спортсменів, то можливо варто задуматися про плюсовій форе на іспанця.

Прогноз - ТБ 37 ( коеф. - 1.7 від БК Парі-матч ).