Полезные материалы

Кевін Леврон інтерв'ю 2016

90-ТІ РОКИ, ЯК І ПОЧАТОК нульовим, були ознаменовані завзята боротьба за ГОЛОВНИЙ ТИТУЛ У професійного бодібілдингу

90-ТІ РОКИ, ЯК І ПОЧАТОК нульовим, були ознаменовані завзята боротьба за ГОЛОВНИЙ ТИТУЛ У професійного бодібілдингу. І головним претендентом успадкував ТИТУЛ Доріана Ятса були фантастичні ОБДАРОВАНІ ПРИРОДОЮ СПОРТСМЕНИ: ШОН РЕЙ, ФЛЕКС Уїллер І Кевин Леврон. ЯК БИ СТРАННО ЦЕ ЗАРАЗ НІ ЗВУЧАЛО, АЛЕ Джей Катлер НАВІТЬ НЕ розглядається як можливість ПРЕТЕНДЕНТ НА ​​ПЕРЕМОГУ НЕЗАБАРОМ, ТАК І ВПЕРШЕ на помості «ОЛІМПІЇ» Джей Катлер ВИЙШОВ ЛИШЕ У 1999 РОЦІ, зайняв 15-Е МІСЦЕ, ХОЧА ПРОТЯГОМ БУДЬ ТО ДВОХ РОКІВ ВІН ЗДІЙСНИТЬ НЕМОЖЛИВЕ І СТАНЕ ВІЦЕ-ЧЕМПІОНОМ «ОЛІМПІЇ» 2001 року.

А ВЕЛИКИЙ Ронни Коулмена У 1997-М ЗАЙНЯВ ЛИШЕ 9-Е МІСЦЕ НА «ОЛІМПІЇ» І БУВ КИМОСЬ ВРОДЕ СЬОГОДЕННЯ ВІЛЬЯМА Бонак - ЦІКАВИМ СПОРТСМЕНОМ, ПОТЕНЦІАЛ ЯКОГО БУВ ДУЖЕ СЕБЕ розрахований на ТОП-6, АЛЕ навіть найсміливіші ЕКСПЕРТИ НЕ МОГЛИ ПРИПУСТИТИ , ЩО САМЕ ВЕЛИКИЙ Ронні СТАНЕ ЧЕРЕЗ РІК НАСТУПНИМИ ЧЕМПІОНОМ, ДО ЯКОГО БУДЕ СКЛАДНО підступах.

АЛЕ ЦЕ ВСЕ БУДЕ ПОТІМ, А В 90-Х ВСЕ УВАГА ШАНУВАЛЬНИКІВ БОДІБІЛДІНГА БУЛО ЗОСЕРЕДЖЕНО САМЕ НА ЦИХ ТРЬОХ спортсменів, С ОДНИМ З ЯКИХ НАМ ВДАЛОСЯ СЬОГОДНІ поговорити, А САМЕ З Кевин Леврон

ЗАЛІЗНИЙ СВІТ: Якщо подивитися на професійний бодібілдинг 90-х років і сьогоднішній, то видно, наскільки більш різношерсті були спортсмени тоді, я маю на увазі в плані генетичних даних, не кажучи вже про особистісні якості. Зараз же все якось спрощено, спортсмени як ніби зійшли з конвеєра. Зараз є Кай Грін, Філ Хіт, Денис Вольф, ще два-три цікавих спортсмена, і все на цьому.

Кевин Леврон: Так, тоді було більше різноманітності. Але не знаю, з чим пов'язано те, що спортсмени обдаровані менше. Я хотів би, щоб у кого-то знайшлася відповідь.

Ж. М .: Може, це проблема суддівства? Може, молоді спортсмени не хочуть вплутуватися в спорт, знаючи, що їх будуть судити, виходячи із зовсім не спортивних критеріїв оцінки?

К. Л .: Ні, не думаю, що це вина суддівства, це проблема спортсменів. І їх кількості. Чим більше кількість професіоналів і чим простіше процес кваліфікації любителя в професіонали, тим буде нижче рівень і любителів, і професіоналів. І це зрозуміло всім. Думаю, що це робиться для більшої комерціалізації спорту. Зараз вже інший час.

Ж.М .: Зовсім недавно я задав питання Джею Катлер про те, що в Америці до Філу Хіту ставляться вельми зневажливо. А якщо почитати соціальні мережі, про нього величезна кількість негативних відгуків. Більше, ніж про будь-якому іншому переможця «Олімпії» в історії спорту. І це ж притому, що нічим відверто поганим він себе не компрометував. Джей відповів, що виною тому то, як він показав себе в цілому, а також те, що люди бажають співпереживати так званим underdog, в яких вони хочуть бачити максимально позитивні особистісні якості, без будь-якого снобізму. А на твою думку, в чому причина такої нелюбові до Філу Хіту?

К. Л .: Вважаю, що багато шанувальників відвернулися від Філа Хіта після того, як Філ дозволив собі вкрай негативно висловитися про Арнольда Шварценеггера. Світ любить Арнольда Шварценеггера.

Ж. М .: Всі знають, що Кай Грін в молоді роки не гребував легкими грошима, які отримував за те, що робив вельми специфічні речі перед камерою. За небезпідставним чутками, саме тому вище керівництво IFBB не хоче його бачити спортсменом номер один в індустрії. Причому чим ближче люди до керівництва NPC / IFBB, тим впевненіше вони це стверджують. Як ти вважаєш, після всього цього у Кая є шанс стати «Містером Олімпія»?

К. Л .: У Кая є шанс стати переможцем «Олімпії». Мені здається, судді сьогодні набагато більш об'єктивні, ніж раніше, і коли Філ буде не в формі, виграє той, хто цього гідний. Не думаю, що минуле дійсно більше має значення для людей, подивіться, що зараз відбувається в Америці: чоловіки одружуються на чоловіках, жінки виходять заміж за жінок.

Моральні засади суспільства сьогодні деградують. Світ наполовину збожеволів. У людей в Америці немає поваги до сімейних цінностей. Зараз в світі допустимо стільки божевільних речей! Так що якщо ви запитаєте мене, я не вважаю, що це якось йому повинно перешкодити.

Так що якщо ви запитаєте мене, я не вважаю, що це якось йому повинно перешкодити

Ж. М .: 90-е, зокрема 1998 і 1999 року, були ключовими у формуванні нових тенденцій в світі професійного бодібілдингу. Як ти думаєш, чи пройшло гладко в цей час або щось пішло не так, і тому ми маємо той бодібілдинг, де критерії пропорцій і естетики відсунуті убік?

К. Л .: Вважаю, що я повинен був перемогти на турнірі «Містер Олімпія» у 2000 році, що Шон Рей повинен був виграти один титул «Олімпії», як і Флекс Уїллер. У кожного з нас мало би бути по титулу. Як мінімум.

Ж. М .: Чому тоді суддівські протоколи розходяться з твоєю думкою і думкою величезної кількості шанувальників бодібілдингу?

К. Л .: Турнір «Містер Олімпія» створювався Джо Вейдером як щось абсолютно унікальне. І тому і чемпіон повинен був бути настільки унікальний, щоб ніхто інший не міг його перемогти. Інакше турнір не був би таким особливим. Зверніть увагу на низку перемог Арнольда, Хейни, Доріана Ятса, Ронні Коулмена . Люди йшли на турнір подивитися, як програє чемпіон, але це так рідко відбувалося. І люди йшли знову, тому що, як їм здавалося, ось зараз вони точно побачать нового переможця «Олімпії».

Може, це проблема суддівства?
Може, молоді спортсмени не хочуть вплутуватися в спорт, знаючи, що їх будуть судити, виходячи із зовсім не спортивних критеріїв оцінки?
А на твою думку, в чому причина такої нелюбові до Філу Хіту?
Як ти вважаєш, після всього цього у Кая є шанс стати «Містером Олімпія»?
Як ти думаєш, чи пройшло гладко в цей час або щось пішло не так, і тому ми маємо той бодібілдинг, де критерії пропорцій і естетики відсунуті убік?
Чому тоді суддівські протоколи розходяться з твоєю думкою і думкою величезної кількості шанувальників бодібілдингу?