Полезные материалы

Миттєве зцілення міжхребцевої поперекової грижі

Всім доброго години. Не можу не поділитися дивним випадком зцілення людини від міжхребцевої поперекової грижі по м олітве віри. Сталося це на моїй колишній роботі багато років тому. співробітник нашого відділу не один рік страждав від хвороби під назвою "міжхребцева поперековий грижа". Змушений був постійно носити медичний б андаж. За профілем його роботи це приносило йому б ольшое незручності.

Одного разу Бог показав мені його в дусі і сказав: "Запропонуй йому свою допомогу - помолитися за нього з покладанням рук. Я запропонував своєму товаришеві, і він погодився. Ми замкнулися з ним у вільній кімнаті. Я запросив Святого Духа, потім наказав кожному духу сумніву і невіри забратися з цього місця геть. Поклавши на нього руки, ім'ям Господа Ісуса Христа пов'язав дух міжхребцевої поперекової грижі і наказав йому вийти з тіла нашого співробітника. Потім наказав товаришеві приймати прямо зараз руками віри своє зцілення - почати робити те, що раніше він не м ог - згинатися, розгинатися, робити нахили корпусу і обертальні рухи.

І диво сталося! Сила Божа зійшла на нього і чоловік отримав миттєве зцілення. По вірі він почав слухняно, спочатку повільно і обережно, потім все впевненіше здійснювати рух корпусом, робити нахили, присідання. Він був сам здивований, демонструючи дотик пальцями своїх кісточок. До цього моменту він міг дотягнутися руками лише трохи нижче своїх колін. Я став від щирого серця дякувати Богові за дар ласки, наданий людині. Після закінчення молитви мій товариш по службі запитав: "Слава, а я можу зняти з попереку бандаж?" Пам'ятаю, я обережно відповів: "Якщо відчуєш в серці повну впевненість, то знімай." Не забув я і найголовнішого - запропонувати йому примиритися з Богом через молитву покаяння . Він з радістю погодився, і ми разом вголос виголосили цю молитву перед Отцем Небесним. Слава Богу! Людина не тільки отримав від Бога зцілення від застарілої хвороби - поперекової грижі, але, головне, був врятований з великої милості Божої, по Його благодаті і людинолюбства. Через пару днів мій товариш зняв з себе бандаж, тому що відпала в ньому будь-яка необхідність. Знаю, що і до цього момент, через роки, він вільний від колишньої хвороби - міжхребцевої поперекової грижі, вільний від будь-якого бандажа. Слава Богу.

Скажуть деякі: "А в нашій церкві так не вчать. Але ми знаємо, що Бог дає людині хвороба в покарання за його гріхи. Це все твоя самодіяльність, вона не від Бога ..." Послухайте, ви ще не знаєте Бога, якщо так говорите. Чи не Бог насилає на людину хвороба, але людина, спокушуючись власної хіттю, запускає в самому собі механізм захворювання. До акой люблячий батько побажає хвороби своєму синочку або своєї донечки? Ось і Отець наш Небесний нескінченно більше любить нас, ніж будь-який земний батько любить своїх дітей. Безбожно грішачи і відступаючи від шляхів Божих, ми самі себе позбавляємо благодаті Божої і Його огороджувальної захисту, тому що Бог святий і Він ненавидить гріх в людині, але не саму людину. Коли ми безбожно грішимо, ми тим самим відкриваємо двері дияволу, завдання якого: "красти й убивати та нищити" (Іоан.10: 10). Мене не цікавить, чому і як вас навчають у вашій церкві. Мене більше цікавить, як вчить нас біблійний Ісус. Він і тільки Він є для мене прикладом і зразком в питанні лікування хворих.

Написано: 17 Віруючих будуть супроводжувати такі знамення: іменем Моїм виганятимуть бісів; говоритимуть новими мовами;
18 братимуть змій; і якщо що смертоносне вип'ють, не зашкодить їм; покладуть руки на хворих, і вони будуть здорові.
(Від Марка 16: 17,18)

І ще: кожен, істинно увірував в Ісуса, має владу наказувати духам хвороби і немочі, нечистим духам, а також влада воскрешати мертвих. Звичайно, все робить Бог, але через чоловіка Божого, який діє відповідно до волі Божої в потрібний час і в потрібному місці. Тут важливо послух і смирення серця віруючого, щоб вміти правильно розрізняти голос Божий.
12 А тим, які прийняли Його, віруючим в ім'я Його, дав владу бути дітьми Божими ...
(Від Івана 1:12)

Я вдячний Богу, що в моїй церкві дають істинне вчення повного Євангелія, як того вчить Біблія, як вчить Ісус.

Якщо Вам сподобалася ця стаття, поділіться, будь ласка, нею зі своїми друзями в соціальних мережах - натисніть кнопочки, розташовані нижче. І не забудьте

Всього найкращого. З повагою, В'ячеслав Ерогов

Після закінчення молитви мій товариш по службі запитав: "Слава, а я можу зняти з попереку бандаж?
До акой люблячий батько побажає хвороби своєму синочку або своєї донечки?