Полезные материалы

Гвоздик - Стівенсон відео нокауту і запис бою в Канаді 1.12.2018

  1. Український боксер завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC
  2. Гвоздик - Стівенсон: відео нокауту
  3. Гвоздик - Стівенсон: повне відео бою
  4. Орфографічна помилка в тексті:

2 грудня 2018, 5:58 Переглядів:

Український боксер завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC

2 грудня 2018, 5:58 Переглядів:   Український боксер завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC   Гвоздик нокаутував Стівенсона в 11 раунді

Гвоздик нокаутував Стівенсона в 11 раунді.

Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик в Канаді завоював титул чемпіона світу за версією WBC , Нокаутувавши Адоніса Стівенсона. 41-річний канадський боксер п'ять років захищав цей пояс у себе на батьківщині, але 1 грудня поступився більш молодому українцеві.

Поєдинок в Квебеку вийшов дуже конкурентним і рівним. На момент зупинки бою Адоніс Стівенсон вів за очками на записках двох суддів, ще один порахував нічию. В цілому, суддівство бою Гвоздик - Стівенсон обурило експертів після того, як в 3 раунді рефері на став відраховувати нокдаун канадському боксеру, а також з'явилися записки суддів, на яких співвітчизник Стівенсона нарахував йому розгромну перемогу 98:92.

Але український боксер зняв всі питання про переможця в 11 раунді, коли після граду його ударів Стівенсон звалився на настил рингу і ще довго не міг піднятися.

Гвоздик - Стівенсон: відео нокауту

Ми провели онлайн бою Гвоздик - Стівенсон . Олександр Гвоздик - четвертий діючий чемпіон світу в професійному боксі з України поряд з Олександром Усиком, Василем Ломаченко та Артемом Далакяну. Три чемпіона на одному фото:

Гвоздик - Стівенсон: повне відео бою

Нагадаємо, що сьогодні в Лос-Анджелесі відбудеться бій за звання чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі: онлайн-трансляція поєдинку Вайлдер - Ф'юрі .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Відео нокауту в бою Гвоздик - Стівенсон і повний запис поєдинку". інші Новини боксу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.