Полезные материалы

Дивитися футбол Валенсія-Барселона: пряма трансляція матчу сьогодні онлайн - відео матчу live чемпіонат Іспанії 8 тур - Посеред тижня Барса обіграла Тоттенхем, а Валенсія зіграла внічию з МЮ - 07.10.2018

Пропонуємо вашій увазі пряму онлайн трансляцію матчу 8-го туру чемпіонату Іспанії сезону 2018/2019 між "Валенсією" і "Барселоною". Поєдинок відбудеться 7 жовтня, початок - о 21:45 за київським часом.

"Барселона" за підсумками 7 турів має в активі 14 очок і разом з "Реалом" ділить 1-2 місця в турнірній таблиці Ла Ліги. Каталонці чудово стартували, але потім забуксували і не можуть виграти вже три матчі поспіль. У суперниках у "Барси" були вельми скромні "Жирона", "Леганес" і "Атлетик", проте в цих іграх каталонці набрали лише 2 очки.

Що стосується "Валенсії", то у неї ситуація ще гірше. "Кажани" лише в минулому турі здобули свою першу перемогу в чемпіонаті, здолавши на виїзді "Реал Сосьєдад" (1: 0). Цей результат дозволив левантійцям відірватися від зони вильоту і вийти на 12-е місце (8 очок), проте для команди-учасниці Ліги чемпіонів це сумнівне досягнення.

Цей результат дозволив левантійцям відірватися від зони вильоту і вийти на 12-е місце (8 очок), проте для команди-учасниці   Ліги чемпіонів   це сумнівне досягнення

Посеред тижня обидві команди провели матчі на європейській арені. "Барселона" в рамках 2-го туру ЛЧ на виїзді обіграла "Тоттенхем" з рахунком 4: 2, а "Валенсія" зіграла внічию з "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" (0: 0).